Slim Led Fényhidak

Megannyi előnye közül a vékonyított kivitelű Slim led fényhídnak a legnagyobb előnye, hogy mindösszesen 5 centiméter magasságú. Ennek köszönhetően könnyű, és nagyon kis helyen is elfér. Az 5 wattos CREE chipeknek és a 4D lencsének köszönhetően messzire elvilágítanak a lámpák, miközben nagy területet képesek bevilágítani.

Vékonyított kivitelű led fényhidak

6D-es lencse a fényhídnak - Monsterled.hu

6D lencsés led fényhidak

Ez a különleges 6D lencsével ellátott fényhíd csak a Monsterled kínálatában kapható. A speciális lencsének köszönhetően akár 30%-al is messzebbre tudunk vele elvilágítani mint egy hagyományos fényhíddal. Ez a termékünk is megkapta az IP67-es védettséget, valamint, ahogy az összes Monsterled termékre, így ezekre is jár az 5 év garancia!

6D lencsés led fényhidak

Ívelt led fényhidak

A Monsterled kínálatából sem hiányozhatnak az ívelt led fényhidak. A már bevált és kedvelt típust természetesen tovább fejlesztettük, és 4D lencsével láttuk el, hogy még nagyobb területet tudjon bevilágítani a lámpa. Amennyiben nem tud választani a különböző kategóriák közül, vagy szeretne pontos tájékoztatást kapni, hogy melyik lámpának milyen előnyei vannak, forduljon hozzánk bizalommal.

Ívelt led fényhidak

120 wattos ívelt led fényhíd - Monsterled.hu

MINŐSÉG ÉS DESIGN

MEGFIZETHETŐ ÁRON

Ti küldtétek!

Szúrófényű LED munkalámpa Hyundaira. Legelőször is szeretnénk megköszönni Attilának a remek képeket, amik magukért beszélnek. A választás négy darab 25 wattos szúrófényű LED munkalámpára esett. Ez a lámpa már többször bizonyított, és annak ellenére, hogy…

Peugeot LED rendszámtábla világítás

Peugeot LED rendszámtábla világítás A kiégett, törött és matt burát már muszáj volt lecserélni. Csupán egy szofita izzó beszerelése nem lett volna megoldás, hiszen a búra maga törött volt, így kellett volna szerezni egy lámpatestet…

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot,
vagy látogasson el valamelyik bemutatótermünkbe.
CÉGNÉV T+GM Consulting
ADÓSZÁM 13574480-2-41
CÉGJEGYZÉKSZÁM 01 09 862356
EMAIL hello@monsterled.hu
TELEFON +36 20 376 8766
CÍM XIII. ker. Budapest, Pannónia utca 30.
  • 1136 budapest pannónia utca 30
Üzenetküldés

termékek összehasonlitása