Hívj minket: +36 (20) 376-8766  |  Munkanapokon 9:00 – 17:00 között
Slim LED fényhidak

Monsterled® Slim LED fényhíd

Amennyiben nincs elég helyed, vagy szeretnéd a LED fényhidat elrejteni, akkor a vékonyított kivitelű Monsterled® SLIM LED fényhíd a tökéletes választás.  Csupán 4 centiméter magas LED fényhídba 5 wattos szupererős CREE® chipeket szereltünk. Ennek köszönhetően egy kicsi, ugyanakkor erős fényű LED fényhidat kaptunk. Az IP67-es védettségnek köszönhetően szélsőséges időjárási körülmények között is megállja a helyét a lámpa.

A Monsterled® SLIM LED fényhidakra 5 év teljeskörű cseregaranciát vállalunk. Ami azt jelenti, hogy ha bármi történik a lámpával (kiég egy chip, bepárásodik) akkor a lámpát cseréljük. 

LandRover discovery slim led fenyhid
50 wattos slim led fenyhid Monsterled.hu

SLIM LED fényhíd 4D lencsével

Az erős 5 wattos CREE® chipeket elé speciális 4D lencsét helyeztünk. Ennek köszönhetően sokkal nagyobb területet tudunk bevilágítani és messzebbre is világít el a hagyományos LED fényhidakhoz képest. A középen szúró és két oldalt terítő lencsék gondoskodnak a megfelelő fényről. A lencse az ISO szabványnak megfelel. UV fény hatására sem színeződik el, így biztosítva, hogy a Monsterled® SLIM LED fényhíd lencséje az erős napfény hatására sem mattúl be.

Monsterled® SLIM LED fényhíd tartozékok

A könnyebb felszerelés érdekében a Monsterled® SLIM LED fényhidakhoz szerelék is tartozik. Ennek a segítségével könnyedén fel lehet szerelni a lámpát a gépjárműre. A lámpához tartozó szerelék tökéletesen megfelel, ha síkfelületre szeretnénk a LED fényhidat felszerelni. A SLIM LED fényhídhoz két különböző magasságú állvány is tartozik, attól függően, hogy milyen magasságra szeretnéd szerelni a lámpát. Ha különleges helyekre szeretnéd szerelni a lámpát, érdemes a szerelékeink közűl a megfelelőt kiválasztani. Alámpát gyorscsatlakozóval láttuk el, így könnyedén fel és le lehet szerelni a Monsterled® SLIM LED fényhidat.

slim led fenyhid szereleke Monsterled.hu

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot, 
vagy látogasson el bemutatótermünkbe

Üzenetküldés

A terméket hozzá adtad a kívánság listához