Monsterled 120 wattos 6D lencsés LED fényhíd – 55cm

Monsterled 120 wattos 6D lencsés LED fényhíd – 55cm
Loading...
fekete_5ev
1
2
4

Monsterled 120 wattos 6D lencsés LED fényhíd – 55cm

39.990Ft (27% ÁFA-val)

11 készleten

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Garancia

5 Év

Teljesítmény

120 W

Fényerő

8.400 Lumen

Feszültség

9-60V/DC

Méretek

550X82X88mm

Fény

Kombinált

Lencse típusa

6D

LED típusa

CREE chip

Gyártó

Monsterled

Monsterled 120 wattos 6D lencsés LED fényhíd - 55cm jellemzői

A minőséget meg kell tapasztalni!

Magyarországon elsőként, immáron hetedik éve forgalmazzuk a Monsterled kimagasló minőségű és páratlan fényű LED fényhídjait. A hagyományos fényhidaknál kétszer messzebbre elvilágít, miközben a fogyasztása töredéke a versenytársaiénak, köszönhetően a legmodernebb alkatrészeknek és a minősített tervezésnek.
Play Video

Sokoldalúan használható LED fényhíd

A 120 wattos LED fényhíd egy kifejezetten kompakt, jól használható LED fényhíd. Méretéből adódóan, könnyedén bárhova felszerelhető.
monsterled_120W

A csomag tartalma

Természetesen a 120 wattos 6D lencsés fényhidat, ezenkívül egy szereléket, amivel hozzá lehet fogatni szinte bármihez a lámpát. Mivel a lámpa gyorscsatlakozóval van ellátva, így egy toldást is küldünk, aminek a segítségével könnyedén lehet hozzákapcsolni a már bekötött elektromos hálózathoz.
6D-lencsés-fényhíd-szerelék-Monsterled.hu_-2
Loading...

Monsterled 120 wattos 6D lencsés LED fényhíd

Ha az egyedi kinézet mellett a praktikum is fontos szerepet játszik, amikor led fényhidat választasz, akkor a Monsterled termékeivel biztosan nem fogsz mellé. Ez igaz a legújabb fejlesztésű 6D lencsével ellátott Fényhidainkra is. Miért fontos, hogy a led fényhíd 6D lencsét kapott? A led egy tökéletes találmány, de van egy nagy hátránya, mégpedig az, hogy csak szúrófényre képes. Vannak persze olyan chipek, amik valamennyire szórnak is – használjuk is őket – de nem az igazi. Éppen ezért a lencse, valamint a foncsor kialakítása nélkülözhetetlen a tökéletes terítőfény eléréséhez. A 6D lencsének köszönhetően 30%-al nagyobb területet tudunk bevilágítani a hagyományos led fényhidakhoz képest. A fényhíd kombinált fényt bocsájt ki, ez azt jelenit, hogy szúró és terítő fényt ad le. Ennek köszönhetően messzire tudunk elvilágítani úgy, hogy egyben széles területet is lefedünk vele.

Kinek ajánljunk ezt a típusú led fényhidat?

Hobbi célra vagy munkára egyaránt tökéletesen megfelel. Egy off-road terepjárón éppen annyira helyt áll, mint egy teherautón, vagy akár egy személyautón. Szokták szerelni quadokra és hajókra is. Vadászatnál, terepezésnél, úttalan utakon tökéletesen megfelel. Alacsony mindössze 120 wattos fogyasztás mellett nem kell aggódnunk, hogy az akkumulátorunk bírni fogja-e. Akár álló motor mellett is tudjuk hosszú-hosszú órákig üzemeltetni. Felszerelése könnyű, hiszen a lámpa mellé küldünk szereléket is, de ha valami oknál fogva az nem megfelelő, akkor az oldalunkon a szerelékek között biztosan fogsz találni megfelelőt. A minőségi CREE chipeknek köszönhetően 50.000 üzemórát képesek a lámpáink világítani. Nem kell aggódni az 50.000 óra után sem mennek tönkre, csak veszítenek a fényerejükből 5-10%-ot. Mennyi idő ez? 45 év! Ha napi 3 órát használjuk, a megvételtől számított minden nap, akkor 45 év múlva fog gyengülni a fénye a lámpának.

További információk

Garancia

5 Év

Teljesítmény

120 W

Fényerő

8.400 Lumen

Feszültség

9-60V/DC

Méretek

550X82X88mm

Fény

Kombinált

Lencse típusa

6D

LED típusa

CREE chip

Gyártó

Monsterled

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Monsterled 120 wattos 6D lencsés LED fényhíd – 55cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük