Monsterled® 78W INFINITE SLIM LED fényhíd – 54cm

Monsterled® 78W INFINITE SLIM LED fényhíd – 54cm
Loading...

Monsterled® 78W INFINITE SLIM LED fényhíd – 54cm

65.990Ft (27% ÁFA-val)

5 készleten

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Garancia

LifeTime

Teljesítmény

78W

E jelezés

IGEN

Fényerő

9.500 Lumen

Feszültség

9-36V/DC

Méretek

543X46X70

Védettség

IP67

Fény

Kombinált

LED típusa

CREE

Gyártó

Monsterled

Monsterled® 78W INFINITE SLIM LED fényhíd - 54cm jellemzői

Monsterled® LifeTime Garancia

A minőség terén a Monsterled® élen jár a magyar kiegészítő gépjármű LED világítások piacán. A legújabb fejlesztésű INFINITE SLIM LED fényhidakra éppen ezért LifeTime, vagyis ÖRÖK ÉLET GARANCIÁT vállalunk. Ez a vállalás nem egy üres marketing fogás! Közel egy évtizedes tapasztalatunk és a minőségi világításba vetett hitünknek köszönhetően a LED fényhidak folyamatos fejlesztése lehetővé tette számunkra, hogy egy olyan LED fényhidat készítsünk el, amely képes akár hosszú évtizedeken keresztül szolgálni a fényhíd tulajdonosát!

Sokoldalúan használható LED fényhíd

Mindösszesen 4 centiméteres magaságának köszönhetően tökéletes választás, ha az autó amúgyis magas, vagy nem szeretnénk egy mags fényhidat, vagy esetleg a hűtőrácsba szeretnénk beépíteni.

A csomag tartalma

A Monsterled® INFINITE SLIM LED fényhidakat két féle képpen lehet felszerelni. Vagy a fényhíd két oldalán, vagy pedig a fényhíd hátulján ......
INFINITE LED fényhíd
Loading...

Monsterled® 78 wattos INFINITE SLIM LED fényhíd

Megérkezett a fényhidak legújabb generációja. Az új speciális foncsornak, valamint legújabb fejlesztésű CREE® chipeknek köszönhetően eddig még nem látott távolságokba világít el a Monsterled® legújabb INFINITE SLIM szériája. A lámpa megalkotásánál kimagasló szerepet kapott, hogy a fényerőt úgy növeljük, hogy közben a teljesítmény egyáltalán nem nő, hiszen nem a teljesítményt, hanem fényerőt vesz ez ember. A nagy fényerő, az alacsony teljesítmény mellett csak gondos tervezéssel és minőségi alapanyagok felhasználásával érhető el.

Régóta jó viszonyt ápolunk a CREE® gyártóval, éppen ezért a Monsterled® 78 wattos INFINITE SLIM LED fényhídban is a gyártó legújabb fejlesztésű LED chipjeit használjunk. A CREE® a garancia többek között a magas fényhasznosításra és a relatív alacsony üzemi hőmérsékletre, ami hozzájárul a hosszú élettartamhoz.

Új házat kapott a 78 wattos INFINITE SLIM LED fényhíd

Egy új, lényegesen jobb ötvözetű házat kapott a Monsterled® INFINITE LED fényhídja. Ennek az új ötvözetnek köszönhetően 13%-al jobb a hőelvezetése a lámpának, mint a vele azonos méretű Monsterled® SLIM LED fényhídnak. A hőelvezetés nagyon fontos, de egy másik újdonság, hogy a lámpa elején, a front oldalon nem található egyetlen csavar sem. Ennek, valamint a speciális ragasztási és csavarozási eljárásnak köszönhetően a LED fényhíd jobban ellenáll a természet viszontagságaink.

Mivel a LED fényhíd előlapját nem csavarokkal rögzítjük, így értelmet nyert a fényhíd hátulján található páramentesítő szelep. Ennek a szelepnek köszönhetően a lámpa nem párásodik.

Monsterled® 78 wattos INFINTE SLIM LED fényhíd E jelzéssel

FIGYELEM: AZ E JELZÉSSEL TÖBBEN VISSZA ÉLNEK! ERRŐL ITT LEHET BŐVEBBEN OLVASNI: HAMIS E JELZÉS

További információk

Garancia

LifeTime

Teljesítmény

78W

E jelezés

IGEN

Fényerő

9.500 Lumen

Feszültség

9-36V/DC

Méretek

543X46X70

Védettség

IP67

Fény

Kombinált

LED típusa

CREE

Gyártó

Monsterled

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Monsterled® 78W INFINITE SLIM LED fényhíd – 54cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük