Monsterled 150 wattos SLIM LED fényhíd – 85cm

Monsterled 150 wattos SLIM LED fényhíd – 85cm
Loading...
fekete_5ev
1
2
4

Monsterled 150 wattos SLIM LED fényhíd – 85cm

55.990Ft (27% ÁFA-val)

17 készleten

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Garancia

5 ÉV

Teljesítmény

150W

Fényerő

10.500 Lumen

Feszültség

9-60V

Méretek

850X41X78

Védettség

IP67

Lencse típua

4D

Fény

Kombinált

LED típusa

CREE

Gyártó

Monsterled

Monsterled 150 wattos SLIM LED fényhíd - 85cm jellemzői

A minőséget meg kell tapasztalni!

Csak akkor lehet megtapasztalni a minőséget, ha birtoklod azt. A legjobb fényhasznosulású chipeket használjuk, ami lehetővé teszi, hogy alacsony fogyasztás mellett is a legmesszebbre világításon a 150 wattos Slim LED fényhidunk. TOP alapanyagok, gondos összeszerelés és szakértelem. Ez jellemzi a Monsterledet és ezért adunk 5 év teljeskörű garanciát.
Play Video

Sokoldalúan használható LED fényhíd

Az alacsony, csupán 4 centiméteres profilnak köszönhetően a Monsterled® 150 wattos SLIM LED fényhíd nagyobb szabadságot ad a lámpa felszereléshez szemben a hagyományos 9 centiméter magas fényhidakkal.
150W monsterled slim led fényhíd

A csomag tartalma

Természetesen a Monsterled® 150 wattos SLIM LED fényhidat, valamint két szereléket, amivel a lámpát könnyedén fel lehet szerelni. A két talp különböző magasságú. Mivel a lámpa gyorscsatlakozóval van ellátva, így egy toldást is küldünk, aminek a segítségével könnyedén lehet hozzákapcsolni a már bekötött elektromos hálózathoz. A gyorscsatlakozó vízálló, így attól sem kell tartani, hogy a csatlakozási ponton nedvesség éri az elektromos hálózatot.
slim-led-fényhíd-szereléke-Monsterled.hu_
Loading...

Monsterled 150 wattos SLIM LED fényhíd

Ha nincs elég helyed, mert már így is magas az autód. Ha nincs elég helyed, mert mondjuk a lökhárító alá, vagy a hűtőrács bordái közé akarod beszerelni a LED fényhidat, akkor az ideális választás a Monsterled® SLIM LED fényhíd.  A SLIM LED fényhíd fele olyan magas, mint a Monsterled® 6D lencsés vagy a Monsterled® ívelt LED fényhídja, csupán 4 centiméter magas. Azért, hogy hatékony és használható is legyen a fényhíd 5 wattos CREE® chipeket kapott a lámpa.

Természetesen, mint a nálunk kapható összes LED fényhíd, így a 150 wattos SLIM LED fényhíd is kombinált fénnyel kapható. Egyszerre világít el nagyon messzire, és világít be nagy területet. Erről a speciális 4D lencse gondoskodik. A fényhíd két oldalán lévő terítő lencsék feladata, hogy a fényt szétszórja, még a lámpa közepén található gyűjtőlencse gondoskodik arról, hogy a 150 wattos LED fényhíd igazán messzire világítson.

Kinek ajánljuk a Monsterled 150 wattos SLIM LED fényhidat?

Elsősorban azoknak ajánljuk a Monsterled® 150 wattos SLIM LED fényhidat, akik nem akarnak kompromisszumokat kötni. Tökéletes megoldás, ha keves hely áll a rendelkezésünkre, hiszen a legtöbb fényhíddal ellentétben csupán 4 centiméter magas.
Ameddig más fényhidakban 3 wattos LED chipek dolgoznak, addig a Monsterled SLIM szériában erős, 5 wattos CREE® LED chipek garantálják, a lámpa fényerejét.

A lámpa tökéletesen alkalmas vadászoknak, az off-road szerelmeseinek, vagy azoknak akik személyautóra szeretnél felszerelni.

További információk

Garancia

5 ÉV

Teljesítmény

150W

Fényerő

10.500 Lumen

Feszültség

9-60V

Méretek

850X41X78

Védettség

IP67

Lencse típua

4D

Fény

Kombinált

LED típusa

CREE

Gyártó

Monsterled

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Monsterled 150 wattos SLIM LED fényhíd – 85cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük