Hívj minket: +36 (20) 376-8766  |  Munkanapokon 9:00 – 17:00 között

Munkalámpa és fényhíd szerelékek

magneses szerelek
Kiegészítők

LED munkalámpa szerelékek

Minden Monsterled munkalámpa alap tartozéka szerelék, aminek a segítségével könnyen felszerelhető a munkalámpa. Ugyanakkor sokszor előfordul, hogy olyan speciális helyekre és felületekre szeretnék rögzíteni a lámpát, hogy az alap szerelékkel ez nem kivitelezhető. Nem kell összetett dolgokra gondolni, elég egy egyszerű csővázra (bukúkeret, gallytörő). Ilyenkor óriási segítség többek között a csővázszerelék, aminek a segítségével bármilyen standra méretű csőre pillanatok alatt fel tudjuk szerelni a lámpát. 

UNADJUSTEDNONRAW thumb 2689
642.5180.800x600.FAB 1650

LED fényhíd szerelék

Ha a fényhidunkat nem tudjuk felszerelni a lámpához tartozó szerelékkel, akkor tudunk választani a csővázszerelékek, vagy a rendszámtábla szereléket, esetleg gépjármű specifikus szereléket közül. Ezeknek az előnye, hogy egy instant gyors megoldást biztosít a felhasználónak és pillanatok alatt a kaszni megbontása, vagy fúrása nélkül stabilan rögzíteni tudjuk a Monsterled fényhidunkat.

Nagy választék, magas minőség

Széles és folyamatosan bővülő választékot kínálunk a vásárlóinknak, hogy a legkülönfélébb helyekre a legegyszerűbben tudják felszerelni a frissen beszerzett LED fényhidjukat vagy LED munkalámpájukat. Mindezt természetesen a Monsterledtől elvárható legmagasabb minőségi kritériumok mellett tesszük. 

Vonohorogra rogzitheto szerelek ket munkalampaval Monsterled.hu

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot, 
vagy látogass el a bemutatótermünkbe!

Üzenetküldés

A terméket hozzá adtad a kívánság listához