Monsterled 30W SLIM Led fényhíd – 18cm

Monsterled 30W SLIM Led fényhíd – 18cm
Loading...
fekete_5ev
1
2
4

Monsterled 30W SLIM Led fényhíd – 18cm

17.990Ft (27% ÁFA-val)

31 készleten

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Garancia

5 ÉV

Teljesítmény

30W

Fényerő

2.100 Lumen

Feszültség

9-60V

Méretek

180X41X78mm

Védettség

IP67

Lencse típua

4D

Fény

Kombinált

LED típusa

CREE

Gyártó

Monsterled

Monsterled 30W SLIM Led fényhíd - 18cm jellemzői

A minőséget meg kell tapasztalni!

A vékonyított alacsony profilú LED fényhidak esetében a hűtés megoldása a legnagyobb kihívás. A Monsterlednél ezért a legjobb aluminium ötvözetet és nyákot használjuk a Slim LED fényhidak esetében, hogy a LED chipek garantáltan ne veszítsenek a fényerejükből és 5 év múlva is ugyan olyan erősen világítsanak, mint az első bekapcsolásuk pillanatában.
Play Video

Sokoldalúan használható LED fényhíd

A mindösszesen 4 centiméter magas kialakításnak és a nagyteljesítményű chipeknek köszönhetően a 30 wattos Slim LED fényhíd könnyen szerelhető és esztétikus megjelenést biztosít.
30W monsterled slim led fényhíd tervrajz

A csomag tartalma

Természetesen a 30 wattos slim led fényhidat, ezenkívül két szereléket, amivel hozzá lehet fogatni szinte bármihez a lámpát. A két talp különböző méretű, így könnyedén megtudjuk választani, hogy milyen magasra akarjuk a lámpát szerelni. Mivel a lámpa gyorscsatlakozóval van ellátva, így egy toldást is küldünk, aminek a segítségével könnyedén lehet hozzákapcsolni a már bekötött elektromos hálózathoz.
slim-led-fényhíd-szereléke-Monsterled.hu_
Loading...

Monsterled 30 wattos SLIM LED fényhíd

Ha nincs elég helyed, mert már így is magas az autód. Ha nincs elég helyed, mert mondjuk a lökhárító alá, vagy a hűtőrács bordái közé akarod beszerelni a LED fényhidat, akkor a ideális választás a Monsterled® SLIM LED fényhíd.  A SLIM LED fényhíd fele olyan magas, mint a Monsterled® 6D lencsés vagy a Monsterled® ívelt LED fényhíd, csupán 4 centiméter. Azért, hogy hatékony és használható is legyen a fényhíd 5 wattos CREE® chipeket kapott a lámpa. Természetesen, mint a nálunk kapható összes LED fényhíd, így ez is kombinált fénnyel kapható. Egyszerre világít el nagyon messzire, és világít be nagy területet. Ez a kicsi, 30 wattos SLIM LED fényhíd nem keverendő össze az utángyártott LED helyzetjelzőkkel. A méretbeli különbség minimális, de ez nem helyzetjelző, ez egy kőkemény mini reflektor.

Kinek ajánljuk a Monsterled® 30 wattos SLIM LED fényhidat?

A kinek itt nem is kérdés, hiszen már megválaszoltuk, de azt, hogy miért?, azt még nem fejtettük ki igazán. Az 5 év garancia a lámpára az egy dolog. Az 50.000 üzemórás élettartam is elég jól hangzik. Ha belegondolunk és utána számolunk akkor közel 45 évig fog minket ez a lámpa szolgálni. Ez a szám, hogy jött ki? Tételezzük fel, hogy ha a megvásárlás napjától számított minden nap három órát használjuk, akkor 45 év múlva érjük el az 50.000 órát. A lámpa gyorscsatlakozóval van ellátva, így a LED fényhíd le és felszerelése a kiépített rendszerhez már gyerekjáték.

További információk

Garancia

5 ÉV

Teljesítmény

30W

Fényerő

2.100 Lumen

Feszültség

9-60V

Méretek

180X41X78mm

Védettség

IP67

Lencse típua

4D

Fény

Kombinált

LED típusa

CREE

Gyártó

Monsterled

Monsterled 30W SLIM Led fényhíd – 18cm termékről 1 értékelés

  1. Zoli

    Négy darab van a kocsi oldalán. vadászathoz használom. Felhívtam őket, elmondtam mit szeretnék és mit néztem ki. Megmondták, hogy az nem jó, ráadásul úgy, hogy én egy drágább 50 wattos slim fényhidat akartam megvenni. Ritka az ilyen kereskedő, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük