Monsterled 240 wattos 6D lencsés LED fényhíd – 105cm

Monsterled 240 wattos 6D lencsés LED fényhíd – 105cm
Loading...
fekete_5ev
1
2
4

Monsterled 240 wattos 6D lencsés LED fényhíd – 105cm

75.990Ft (27% ÁFA-val)

23 készleten

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Garancia

5 Év

Teljesítmény

240 W

Fényerő

16.800 Lumen

Feszültség

9-60V/DC

Méretek

1050X82X88mm

Fény

Kombinált

Lencse típusa

6D

LED típusa

CREE chip

Gyártó

Monsterled

Monsterled 240 wattos 6D lencsés LED fényhíd - 105cm jellemzői

A minőséget meg kell tapasztalni!

A Monsterled fényhidak közül a 240 wattos LED fényhíd a legkedveltebb. Nem véletlenül! Ebben a lámpában egyesül a kompakt méret és az utánozhatatlan minőség. A versenytársaihoz képest lényegesen messzebbre világít, és a minőségi alkatrészekből álló lámpa élettartama is számottevően hosszabb. Éppen ezért 5 év garanciát vállalunk a lámpánkra!
Play Video

Sokoldalúan használható LED fényhíd

A 240 wattos LED fényhíd a legkedveltebb lámpánk mióta kapható Magyarországon (több mint 7 éve). Ez köszönhető annak, hogy a kompakt mérete miatt szinte az összes gépjárműre könnyedén felszerelhető.
monsterled_240W

A csomag tartalma

Természetesen a 240 wattos 6D lencsés fényhidat, ezenkívül egy szereléket, amivel hozzá lehet fogatni szinte bármihez a lámpát. Mivel a lámpa gyorscsatlakozóval van ellátva, így egy toldást is küldünk, aminek a segítségével könnyedén lehet hozzákapcsolni a már bekötött elektromos hálózathoz.
6D-lencsés-fényhíd-szerelék-Monsterled.hu_
Loading...

Monsterled 240 wattos 6D lencsés LED fényhíd

Ha az egyedi kinézet mellett a praktikum is fontos szerepet játszik, amikor led fényhidat választasz, akkor a Monsterled termékeivel biztosan nem fogsz mellé. Ez igaz a legújabb fejlesztésű 6D lencsével ellátott Fényhidainkra is. Miért fontos, hogy a led fényhíd 6D lencsét kapott? A led egy tökéletes találmány, de van egy nagy hátránya, mégpedig az, hogy csak szúrófényre képes. Vannak persze olyan chipek, amik valamennyire szórnak is – használjuk is őket – de nem az igazi. Éppen ezért a lencse, valamint a foncsor kialakítása nélkülözhetetlen a tökéletes terítőfény eléréséhez. A 6D lencsének köszönhetően 30%-al nagyobb területet tudunk bevilágítani a hagyományos led fényhidakhoz képest. A fényhíd kombinált fényt bocsájt ki, ez azt jelenit, hogy szúró és terítő fényt ad le. Ennek köszönhetően messzire tudunk elvilágítani úgy, hogy egyben széles területet is lefedünk vele.

Kinek ajánljunk a 240 wattos 6D lencsés LED fényhidat?

Hobbi célra vagy munkára egyaránt tökéletesen megfelel. Egy off-road terepjárón éppen annyira helyt áll, mint egy teherautón, vagy akár egy személyautón. Szokták szerelni quadokra és hajókra is. Vadászatnál, terepezésnél, úttalan utakon tökéletesen megfelel. A 240 wattos fogyasztás mellett nem kell aggódnunk, hogy az akkumulátorunk bírni fogja-e. Akár álló motor mellett is tudjuk hosszú-hosszú órákig üzemeltetni. Felszerelése könnyű, hiszen a lámpa mellé küldünk szereléket is, de ha valami oknál fogva az nem megfelelő, akkor az oldalunkon a szerelékek között biztosan fogsz találni megfelelőt. A minőségi CREE chipeknek köszönhetően 50.000 üzemórát képesek a lámpáink világítani. Nem kell aggódni az 50.000 óra után sem mennek tönkre, csak veszítenek a fényerejükből 5-10%-ot. Mennyi idő ez? 45 év! Ha napi 3 órát használjuk, a megvételtől számított minden nap, akkor 45 év múlva fog gyengülni a fénye a lámpának.

Mit tartalmaz a Monsterled 240 wattos 6D lencsés LED fényhíd csomag?

Természetesen a 240 wattos 6D lencsés LED fényhidat, ezenkívül egy szereléket, amivel hozzá lehet fogatni szinte bármihez a lámpát. Mivel a lámpa gyorscsatlakozóval van ellátva, így egy toldást is küldünk, aminek a segítségével könnyedén lehet hozzákapcsolni a már bekötött elektromos hálózathoz.

További információk

Garancia

5 Év

Teljesítmény

240 W

Fényerő

16.800 Lumen

Feszültség

9-60V/DC

Méretek

1050X82X88mm

Fény

Kombinált

Lencse típusa

6D

LED típusa

CREE chip

Gyártó

Monsterled

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Monsterled 240 wattos 6D lencsés LED fényhíd – 105cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük