Monsterled 50 wattos SLIM LED fényhíd – 33cm

Monsterled 50 wattos SLIM LED fényhíd – 33cm
Loading...
fekete_5ev
1
2
4

Monsterled 50 wattos SLIM LED fényhíd – 33cm

24.990Ft (27% ÁFA-val)

7 készleten

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Garancia

5 ÉV

Teljesítmény

50W

Fényerő

3.500 Lumen

Feszültség

9-60V

Méretek

330X41X78

Védettség

IP67

Lencse típua

4D

Fény

Kombinált

LED típusa

CREE

Monsterled 50 wattos SLIM LED fényhíd - 33cm jellemzői

A minőséget meg kell tapasztalni!

A minőség szemmel is jól látható. Az erős 5 wattos LED chipek a forgalomban kapható legmagasabb minőségűek, éppen ezért lehetséges az, hogy a verseny társak lámpáinál messzebb világít úgy, hogy közben sokkal kevesebb áramot fogyaszt. Kiváló fényhasznosítás, minőségi alapanyagok és gondos összeszerelés. Ez jellemzi az összes Monsterled terméket és ezért vállalunk 5 év teljeskörű garanciát!
Play Video

Sokoldalúan használható LED fényhíd

Extravagáns, vékony kivitelének köszönhetően az 50 wattos Slim LED fényhíd közkedvelt modell a led fényhidak között. Könnyen beszerelhető hűtőrácsba, vagy lökhárítóba egyaránt.
50W monsterled slim led fényhíd

A csomag tartalma

Természetesen az 50 wattos slim led fényhidat, ezenkívül két szereléket, amivel hozzá lehet fogatni szinte bármihez a lámpát. A két talp különböző méretű, így könnyedén megtudjuk választani, hogy milyen magasra akarjuk a lámpát szerelni. Mivel a lámpa gyorscsatlakozóval van ellátva, így egy toldást is küldünk, aminek a segítségével könnyedén lehet hozzákapcsolni a már bekötött elektromos hálózathoz.
slim-led-fényhíd-szereléke-Monsterled.hu_
Loading...

Monsterled 50 wattos SLIM LED fényhíd

Ha nincs elég helyed, mert már így is magas az autód. Ha nincs elég helyed, mert mondjuk a lökhárító alá, vagy a hűtőrács bordái közé akarod beszerelni a LED fényhidat, akkor a ideális választás a Monsterled® SLIM LED fényhíd.  A SLIM LED fényhíd fele olyan magas, mint a Monsterled® 6D lencsés vagy a Monsterled® ívelt LED fényhíd, csupán 4 centiméter. Azért, hogy hatékony és használható is legyen a fényhíd 5 wattos CREE® chipeket kapott a lámpa. Természetesen, mint a nálunk kapható összes LED fényhíd, így ez is kombinált fénnyel kapható. Egyszerre világít el nagyon messzire, és világít be nagy területet.

Kinek ajánljuk a Monsterled 50 wattos SLIM LED fényhidat?

A kinek itt nem is kérdés, hiszen már megválaszoltuk, de azt, hogy miért?, azt még nem fejtettük ki igazán. Az 5 év garancia a lámpa az egy dolog. Az 50.000 üzemórás élettartam is elég jól hangzik. Ha belegondolunk és utána számolunk akkor közel 45 évig fog minket ez a lámpa szolgálni. Ez a szám, hogy jött ki? Tételezzük fel, hogy ha a megvásárlás napjától számított minden nap három órát használjuk, akkor 45 év múlva érjük el az 50.000 órát. A lámpa gyorscsatlakozóval van ellátva, így a fényhíd le és felszerelése a kiépített rendszerhez már gyerekjáték.

További információk

Garancia

5 ÉV

Teljesítmény

50W

Fényerő

3.500 Lumen

Feszültség

9-60V

Méretek

330X41X78

Védettség

IP67

Lencse típua

4D

Fény

Kombinált

LED típusa

CREE

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Monsterled 50 wattos SLIM LED fényhíd – 33cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük