Hívj minket: +36 (20) 376-8766  |  Munkanapokon 9:00 – 17:00 között

Terítőfényű LED munkalámpák

terito fenyu led munkalampa
5 év garancia
ip67
UV
terítő fényű

Terítőfényű LED munkalámpák

Ezeknek a típusú terítőfényű LED munkalámpáknak a legnagyobb előnye, hogy meglepően nagy felületet képesek bevilágítani erős 6000 – 6500 kelvines fénnyel. A LEDek esetében a legnehezebb megoldást az jelenti, hogy az alapvetően szúró fényből terítő fényt csináljanak. A Monsterled ezt két féle képpen érte el. Az egyik és legfontosabb a minőségi LED chip kiválasztása. A beszállítóink a CREE valamint a Phillips. A másik nagyon fontos pont a megfelelően kialakított lencse és a precíz összeszerelés. Ezek hiányában nem lehet tökéletes terítőfényű LED lámpát létrehozni. A Monsterled termékeire 5 év garanciát biztosítunk, mert tudjuk, hogy lámpáink kiállják az idő próbáját.

monsterled infografika b
Vonohorogra rogzitheto szerelek ket led munkalampava l Monsterled.hu

MIKOR VÁLASSZUNK terítő FÉNYŰ LED MUNKALÁMPÁT?

Ezt a kérdést sokan felteszik nekünk, ezért megpróbálunk rá válaszolni. Első sorban olyankor van szükség szóró fényre amikor nagy területet akarunk bevilágítani, illetve amikor a közvetlen környezetünk megvilágítása a fontos. Ilyen lehet a gépjármű körüli munkaterület megvilágítása, egy munkafolyamat megvilágítása, vagy éppen egy az út mellett veszteglő jármű kivilágítása, hogy már messziről észre lehessen venni. Sokszor a szúró fényű led munkalámpák mellé is szerelünk egy terítő fényűt, hogy teljes lefedettséget kapjunk.

monsterled munkalámpák előnyei

A legnagyobb előnye a Monsterled munkalámpáknak a versenytársaikéval szemben, az a magas minőség. A minőséget pedig nem garantálja semmi jobban, mint az 5 éves teljeskörű garancia vállalás. De miért vagyunk ennyire biztosak a termékeinkben? Az első és legfontosabb az a tapasztalat. Hosszú évek óta jelen vagyunk a gépjármű világítás piacán. Fejlesztünk, újítunk és mindig a kiváló minőséget tartjuk szem elött. Beszállítóink között tudhatjuk a legmegbízhatóbb nyák gyártókat, valamint a legnagyobb LED chip gyártókat (CREE, Phillips).

monsterled infografika b

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot, 
vagy látogass el a bemutatótermünkbe!

Üzenetküldés

A terméket hozzá adtad a kívánság listához