Monsterled® 72 wattos 6D lencsés LED fényhíd – 34cm

Monsterled® 72 wattos 6D lencsés LED fényhíd – 34cm
Loading...
fekete_5ev
1
2
4

Monsterled® 72 wattos 6D lencsés LED fényhíd – 34cm

28.990Ft (27% ÁFA-val)

6 készleten

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Garancia

5 ÉV

Teljesítmény

72W

Fényerő

5.040 Lumen

Feszültség

9-60V

Méretek

340X82X88mm

Lencse típua

6D

Fény

Kombinált

LED típusa

CREE

Gyártó

Monsterled

Monsterled® 72 wattos 6D lencsés LED fényhíd - 34cm jellemzői

A minőséget meg kell tapasztalni!

A 72 wattos LED fényhíd a belépő méret a 6D lencsés Monsterled fényhidak közül, de ez nem azt jelenti, hogy a teljesítménye kevés lenne. Az alacsony fogyasztása ellenére ez a fényhíd meglepően messzire képes elvilágítani és akár a többszáz wattos versenytársakat is lekörözi. A minőségi anyagfelhasználásnak köszönhetően 5 év garanciát vállalunk a lámpára.
Play Video

Sokoldalúan használható LED fényhíd

a 34 centiméteres szélességének köszönhetően bármire könnyedén felszerelhet, legyen szó akár quadról vagy személyautóról.
monsterled_72W.jpg

A csomag tartalma

Természetesen a 72 wattos 6D lencsés fényhidat, ezenkívül egy szereléket, amivel hozzá lehet fogatni szinte bármihez a lámpát. Mivel a lámpa gyorscsatlakozóval van ellátva, így egy toldást is küldünk, aminek a segítségével könnyedén lehet hozzákapcsolni a már bekötött elektromos hálózathoz a LED fényhidat.
6D-lencsés-fényhíd-szerelék-Monsterled.hu_-2
Loading...

Monsterled® 72 wattos 6D lencsés LED fényhíd

Ha az egyedi kinézet mellett a praktikum is fontos szerepet játszik, amikor led fényhidat választasz, akkor a Monsterled termékeivel biztosan nem fogsz mellé. Ez igaz a legújabb fejlesztésű 6D lencsével ellátott fényhidainkra is. Miért fontos, hogy a led fényhíd 6D lencsét kapott? A led egy tökéletes találmány, de van egy nagy hátránya, mégpedig az, hogy csak szúrófényre képes. Vannak persze olyan chipek, amik valamennyire szórnak is – használjuk is őket – de nem az igazi. Éppen ezért a lencse, valamint a foncsor kialakítása nélkülözhetetlen a tökéletes terítőfény eléréséhez. A 6D lencsének köszönhetően 30%-al nagyobb területet tudunk bevilágítani a hagyományos led fényhidakhoz képest. A fényhíd kombinált fényt bocsját ki, ez azt jelenit, hogy szúró és terítő fényt ad le. Ennek köszönhetően messzire tudunk elvilágítani úgy, hogy egyben széles területet is lefedünk vele.

Kinek ajánljunk ezt a típusú led fényhidat?

Hobbi célra vagy munkára egyaránt tökéletesen megfelel. Egy off-road terepjárón éppen annyira helyt áll, mint egy teherautón, vagy akár egy személyautón. Szokták szerelni quadokra és hajókra is. Vadászatnál, terepezésnél, úttalan utakon tökéletesen megfelel. Alacsony mindössze 72 wattos fogyasztás mellett nem kell aggódnunk, hogy az akkumulátorunk bírni fogja-e. Akár álló motor mellett is tudjuk hosszú-hosszú órákig üzemeltetni. Felszerelése könnyű, hiszen a lámpa mellé küldünk szereléket is, de ha valami oknál fogva az nem megfelelő, akkor az oldalunkon a szerelékek között biztosan fogsz találni megfelelőt. A minőségi CREE chipeknek köszönhetően 50.000 üzemórát képesek a lámpáink világítani. Nem kell aggódni az 50.000 óra után sem mennek tönkre, csak veszítenek a fényerejükből 5-10%-ot. Mennyi idő ez? 45 év! Ha napi 3 órát használjuk, a megvételtől számított minden nap, akkor 45 év múlva fog gyengülni a fénye a lámpának.

 

További információk

Garancia

5 ÉV

Teljesítmény

72W

Fényerő

5.040 Lumen

Feszültség

9-60V

Méretek

340X82X88mm

Lencse típua

6D

Fény

Kombinált

LED típusa

CREE

Gyártó

Monsterled

Monsterled® 72 wattos 6D lencsés LED fényhíd – 34cm termékről 1 értékelés

  1. Krisztián (megerősített tulajdonos)

    Megkaptam, elégedett vagyok vele. Tökéletes teszi a dolgát, sokkal jobb mint amire számítottam.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

  • 27.990Ft (27% ÁFA-val)
  • 26.990Ft (27% ÁFA-val)
  • 9.490Ft (27% ÁFA-val)