Monsterled 300 wattos 6D lencsés LED fényhíd – 132cm

Monsterled 300 wattos 6D lencsés LED fényhíd – 132cm
Loading...
fekete_5ev
1
2
4

Monsterled 300 wattos 6D lencsés LED fényhíd – 132cm

89.990Ft (27% ÁFA-val)

1 készleten

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Garancia

5 Év

Teljesítmény

300 W

Fényerő

22.000 Lumen

Feszültség

9-60V/DC

Méretek

1320X82X88mm

Védettség

IP67

Fény

Kombinált

Lencse típusa

6D

LED típusa

CREE chip

Gyártó

Monsterled

Monsterled 300 wattos 6D lencsés LED fényhíd - 132cm jellemzői

A minőséget meg kell tapasztalni!

Play Video

Sokoldalúan használható LED fényhíd

300W 6D lencsés monsterled fényhíd terv

A csomag tartalma

Loading...

Monsterled 300 wattos 6D lencsés LED fényhíd

Ha az egyedi kinézet mellett a praktikum is fontos szerepet játszik, amikor led fényhidat választasz, akkor a Monsterled termékeivel biztosan nem fogsz mellé. Ez igaz a legújabb fejlesztésű 6D lencsével ellátott fényhidainkra is. Miért fontos, hogy a led fényhíd 6D lencsét kapott? A led egy tökéletes találmány, de van egy nagy hátránya, mégpedig az, hogy csak szúrófényre képes. Vannak persze olyan chipek, amik valamennyire szórnak is – használjuk is őket – de nem az igazi. Éppen ezért a lencse, valamint a foncsor kialakítása nélkülözhetetlen a tökéletes terítőfény eléréséhez. A 6D lencsének köszönhetően 30%-al nagyobb területet tudunk bevilágítani a hagyományos led fényhidakhoz képest. A fényhíd kombinált fényt bocsájt ki, ez azt jelenit, hogy szúró és terítő fényt ad le. Ennek köszönhetően messzire tudunk elvilágítani úgy, hogy egyben széles területet is lefedünk vele.

Kinek ajánljunk ezt a típusú led fényhidat?

Hobbi célra vagy munkára egyaránt tökéletesen megfelel. Egy off-road terepjárón éppen annyira helyt áll, mint egy teherautón, vagy akár egy személyautón. Szokták szerelni quadokra és hajókra is. Vadászatnál, terepezésnél, úttalan utakon tökéletesen megfelel. A 300 wattos fogyasztás mellett nem kell aggódnunk, hogy az akkumulátorunk bírni fogja-e. Akár álló motor mellett is tudjuk hosszú-hosszú órákig üzemeltetni. Felszerelése könnyű, hiszen a lámpa mellé küldünk szereléket is, de ha valami oknál fogva az nem megfelelő, akkor az oldalunkon a szerelékek között biztosan fogsz találni megfelelőt. A minőségi CREE chipeknek köszönhetően 50.000 üzemórát képesek a lámpáink világítani. Nem kell aggódni az 50.000 óra után sem mennek tönkre, csak veszítenek a fényerejükből 5-10%-ot. Mennyi idő ez? 45 év! Ha napi 3 órát használjuk, a megvételtől számított minden nap, akkor 45 év múlva fog gyengülni a fénye a lámpának.

Mit tartalmaz a csomag?

Természetesen a 300 wattos 6D lencsés fényhidat, ezenkívül egy szereléket, amivel hozzá lehet fogatni szinte bármihez a lámpát. Mivel a lámpa gyorscsatlakozóval van ellátva, így egy toldást is küldünk, aminek a segítségével könnyedén lehet hozzákapcsolni a már bekötött elektromos hálózathoz.

További információk

Garancia

5 Év

Teljesítmény

300 W

Fényerő

22.000 Lumen

Feszültség

9-60V/DC

Méretek

1320X82X88mm

Védettség

IP67

Fény

Kombinált

Lencse típusa

6D

LED típusa

CREE chip

Gyártó

Monsterled

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Monsterled 300 wattos 6D lencsés LED fényhíd – 132cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük