Hívj minket: +36 (20) 376-8766  |  Munkanapokon 9:00 – 17:00 között
INFINITE LED fényhidak

LifeTime vagyis Örökélet garancia

Hallottál már a tervezett elavulás elméletéről?

Mi igen, de nem hiszünk benne. 

Éppen ezért emeltük a tétet és megalkottuk az INFINITE szériát, amiben olyan LED fényhidakat kínálunk, amelyek az eddigieknél messzebbre világítanak, úgy hogy a lámpák fogyasztását minimálisra csökkentettük. Mindezt megtetéztük egy ÖRÖK ÉLET GARANCIÁVAL!

Közúti forgalomban használható

A Monsterled® INFINITE szériája rendelkezik ECE engedéllyel. A köznapi nyelven csak E jelzésként nevezik. Ennek birtokában közúti forgalomban is használható a LED fényhíd. 

FIGYELEM: Magyarországon kevés gyártó rendelkezik hivatalos ECE engedéllyel. Sokan visszaélnek a jelöléssel, amivel később nem az eladó, hanem a lámpát használót vonják felelőségre! 

Monsterled® INFINITE LED FÉNYHÍD

Ha LED fényhíd, akkor Monsterled®. Nem csak azért, mert nekünk van a legnagyobb tapasztalatunk a LED fényhidak piacán, hanem azért is, mert mi vagyunk az a cég, akik időről időre megújulnak.

Ennek a megújulásnak a bizonyítéka a legújabb INFINITE széria. Az elmúlt közel 10 év minden tapasztalatát felhasználtuk a fényhíd tervezése, majd gyártása folyamán.

78 wattos INFINITE SLIM LED fényhíd

Határtalan rögzítési megoldások

Sokéves tapasztalatunk van a legújabb Monsterled® Infinite szériában. Sokaknak okozott problémát,  hogy a LED fényhidakat a legtöbb esetben csak a fényhíd két oldalán lehet felrögzíteni.

Az INFINITE szériánál ezt a problémát megoldottuk. Lehetőségünk vagy a hagyományos, a lámpa két oldalán történő rögzítésre, de ugyanakkor lehetőségünk nyílik arra, hogy a lámpa hátulján kialakított sínben szabadon határozzuk meg a rögzítési pontokat.

Az INFINITE szériához alap tartozék a szerelék, aminek a segítségével könnyedén fel lehet szerelni a lámpát.

ZA011772 1 scaled e1647503831267

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot, 
vagy látogass el a bemutatótermünkbe!

Üzenetküldés

A terméket hozzá adtad a kívánság listához