Hívj minket: +36 (20) 376-8766  |  Munkanapokon 9:00 – 17:00 között
Ívelt LED fényhidak

Ívelt LED fényhíd

A Monsterled® ívelt LED fényhíd tökéletes választás mindazoknak, akik valamivel szélesebb bevilágítási szöggel rendelkező LED fényhídra vágynak. Nálunk három különböző méretű és teljesítményű ívelt LED fényhíd közül lehet választani. A legkisebb 120 wattos fényhídtól egészen a legnépszerűbb 240 wattos ívelt LED fényhídig.

Ezek a LED fényhidak, ahogy a Monsterled® összes többi terméke is 5 év cseregaranciával vásárolható meg. Amennyiben egy alacsony fogyasztású, ugyanakkor mégis egy erős fémerejű ívelt LED fényhidat szeretnél, akkor a legbiztosabb megoldás a Monsterled®.

bor1tkep
monsterled infografika b

Mikor válaszd az ívelt LED fényhidat?

Elsősorban az ívelt LED fényhidat akkor javasoljuk, ha azt a szélvédő elé szeretnék felszerelni, hiszen a les fényhídban található ív tökéletesen követi az első szélvédő ívének a vonalát.

A másik lehetőség, amikor a LED fényhidat elsősorban nagy terület megvilágítására szeretnénk használni. Ilyenkor az ívnek köszönhetően nagyobb vetítési szög áll rendelkezésünkre, ami egyértelműen nagyobb terület bevilágítását teszi lehetővé.

Ívelt LED fényhíd tartozékok

A könnyebb felszerelés érdekében a Monsterled® ívelt LED fényhidakhoz egy szerelék is tartozik. Ennek a segítségével könnyedén fel lehet szerelni a lámpát a gépjárműre. A lámpához tartozó szerelék tökéletesen megfelelő, ha síkfelületre szeretnénk az ívelt LED fényhidat felszerelni. Ha különleges helyekre szeretnéd szerelni a lámpát, érdemes a szerelékeink közűl a megfelelőt kiválasztani. A Monsterled® ívelt LED fényhidat gyorscsatlakozóval láttuk el.

Ivelt led fenyhid tartozekok Monsterled.hu

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot, 
vagy látogass el a bemutatótermünkbe!

Üzenetküldés

A terméket hozzá adtad a kívánság listához