Monsterled ívelt 180 wattos LED fényhíd – 80cm

Monsterled ívelt 180 wattos LED fényhíd – 80cm
Loading...
fekete_5ev
1
2
4

Monsterled ívelt 180 wattos LED fényhíd – 80cm

60.990Ft (27% ÁFA-val)

1 készleten

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Garancia

5 Év

Teljesítmény

180W

Fényerő

12.000 Lumen

Feszültség

9-60V/DC

Méretek

800X82X88mm

Védettség

IP67

Fény

Kombinált

Lencse típusa

4D

LED típusa

CREE chip

Gyártó

Monsterled

Monsterled ívelt 180 wattos LED fényhíd - 80cm jellemzői

A minőséget meg kell tapasztalni!

A Monsterled fényhíd esetében a minőség szemmel is jól látható! Messzebbre világít és tisztább fényt biztosít, mint az egyéb LED fényhidak. Ez a minőség az, ami miatt a Monsterled évek óta piacvezető tud lenni Magyarországon és a bizalmat 5 év teljeskörű garanciával háláljuk meg!
Play Video

Sokoldalúan használható LED fényhíd

Egy kis ívben megannyi plusz lehetőség rejlik. Könnyebben felszerelhető az első szélvédő elé, illetve az ívnek és a 4D-s lencsének köszönhetően nagy területet képes bevilágítani.
monsterled_ivelt_180W 2

A csomag tartalma

Természetesen a 180 wattos ívelt LED fényhidat, ezenkívül egy szereléket, amivel hozzá lehet fogatni szinte bármihez a lámpát. Mivel a lámpa gyorscsatlakozóval van ellátva, így egy toldást is küldünk, aminek a segítségével könnyedén lehet hozzákapcsolni a már bekötött elektromos hálózathoz.
Ivelt-led-fenyhid-tartozekok-Monsterled.hu_.png
Loading...

Monsterled ívelt 180 wattos LED fényhíd

Ez az ívelt led fényhíd, nem csupán ívet, hanem 4D lencséket kapott, hogy a hagyományos fényhidakhoz képest még messzebb és még nagyobb területet világítson be. Magyarországon így ismét a Monsterlednél kapható először ívelt led fényhíd 4D lencsével. Azoknak ideális választás, akiknek kevesebb helyük van, de szeretnének nagy teljesítményű fényhidat felszerelni. Az ívnek köszönhetően pár centit nyerünk mondjuk egy 6D lencsés led fényhídhoz, vagy egy slim led fényhídhoz képest. Másik nagy előnye, hogy nagyobb területet képes bevilágítani.

Kinek ajánljunk a Monsterled® ívelt 180 wattos LED fényhíd?

Hobbi célra vagy munkára egyaránt tökéletesen megfelel. Egy off-road terepjárón éppen annyira helyt áll, mint egy teherautón. Vadászatnál, terepezésnél, úttalan utakon tökéletesen helytáll. A 120 wattos fogyasztás mellett nem kell aggódnunk, hogy az akkumulátorunk bírni fogja-e. Akár álló motor mellett is tudjuk hosszú-hosszú órákig üzemeltetni. Felszerelése könnyű, hiszen a lámpa mellé küldünk szereléket is, de ha valami oknál fogva az nem megfelelő, akkor az oldalunkon a szerelékek között biztosan fogsz találni megfelelőt. A minőségi CREE chipeknek köszönhetően 50.000 üzemórát képesek a lámpáink világítani. Nem kell aggódni az 50.000 óra után sem mennek tönkre, csak veszítenek a fényerejükből 5-10%-ot. Mennyi idő ez? 45 év! Ha napi 3 órát használjuk, a megvételtől számított minden nap, akkor 45 év múlva fog gyengülni a fénye a lámpának.

További információk

Garancia

5 Év

Teljesítmény

180W

Fényerő

12.000 Lumen

Feszültség

9-60V/DC

Méretek

800X82X88mm

Védettség

IP67

Fény

Kombinált

Lencse típusa

4D

LED típusa

CREE chip

Gyártó

Monsterled

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Monsterled ívelt 180 wattos LED fényhíd – 80cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük