Monsterled ívelt 120 wattos LED fényhíd – 55cm

Monsterled ívelt 120 wattos LED fényhíd – 55cm
Loading...
fekete_5ev
1
2
4

Monsterled ívelt 120 wattos LED fényhíd – 55cm

49.990Ft (27% ÁFA-val)

Elfogyott

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Garancia

5 Év

Teljesítmény

120W

Fényerő

8.100 Lumen

Feszültség

9-60V/DC

Méretek

550X82X88mm

Védettség

IP67

Fény

Kombinált

Lencse típusa

4D

LED típusa

CREE chip

Gyártó

Monsterled

Monsterled ívelt 120 wattos LED fényhíd - 55cm jellemzői

A minőséget meg kell tapasztalni!

Az ívelt fényhidak közül a legkisebb modell a 120 wattos ívelt LED fényhíd, de kis mérete és alacsony teljesítménye ellenére olyan fényhasznosítása van, amit a legtöbb konkurens megközelíteni sem képes. Éppen ezért a minőség ebben az esetben is szemmel látható és ezt a minőséget mi sem bizonyítja jobban, mint a teljeskörű 5 éves garancia!
Play Video

Sokoldalúan használható LED fényhíd

Az ívnek köszönhetően ez a kicsi, mindösszesen 57 centiméter széles lámpa könnyen felszerelhető bármilyen gépjárműre úgy, hogy a szélesebb fényhidak által bevilágított területet képes lefedni.
ívelt led fényhíd

A csomag tartalma

Természetesen a 120 wattos ívelt led fényhidat, ezenkívül egy szereléket, amivel hozzá lehet fogatni szinte bármihez a lámpát. Mivel a lámpa gyorscsatlakozóval van ellátva, így egy toldást is küldünk, aminek a segítségével könnyedén lehet hozzákapcsolni a már bekötött elektromos hálózathoz.
Ivelt-led-fenyhid-tartozekok-Monsterled.hu_.png
Loading...

Monsterled ívelt 120 wattos LED fényhíd

Ez az ívelt led fényhíd, nem csupán ívet, hanem 4D lencséket kapott, hogy a hagyományos fényhidakhoz képest még messzebb és még nagyobb területet világítson be. Magyarországon így ismét a Monsterlednél kapható először ívelt led fényhíd 4D lencsével. Azoknak ideális választás, akiknek kevesebb helyük van, de szeretnének nagy teljesítményű fényhidat felszerelni. Az ívnek köszönhetően pár centit nyerünk mondjuk egy 6D lencsés led fényhídhoz, vagy egy slim led fényhídhoz képest. Másik nagy előnye, hogy nagyobb területet képes bevilágítani.

Kinek ajánljunk a Monsterled® ívelt 120 wattos LED fényhíd?

Hobbi célra vagy munkára egyaránt tökéletesen megfelel. Egy off-road terepjárón éppen annyira helyt áll, mint egy teherautón. Vadászatnál, terepezésnél, úttalan utakon tökéletesen helytáll. A 120 wattos fogyasztás mellett nem kell aggódnunk, hogy az akkumulátorunk bírni fogja-e. Akár álló motor mellett is tudjuk hosszú-hosszú órákig üzemeltetni. Felszerelése könnyű, hiszen a lámpa mellé küldünk szereléket is, de ha valami oknál fogva az nem megfelelő, akkor az oldalunkon a szerelékek között biztosan fogsz találni megfelelőt. A minőségi CREE chipeknek köszönhetően 50.000 üzemórát képesek a lámpáink világítani. Nem kell aggódni az 50.000 óra után sem mennek tönkre, csak veszítenek a fényerejükből 5-10%-ot. Mennyi idő ez? 45 év! Ha napi 3 órát használjuk, a megvételtől számított minden nap, akkor 45 év múlva fog gyengülni a fénye a lámpának

További információk

Garancia

5 Év

Teljesítmény

120W

Fényerő

8.100 Lumen

Feszültség

9-60V/DC

Méretek

550X82X88mm

Védettség

IP67

Fény

Kombinált

Lencse típusa

4D

LED típusa

CREE chip

Gyártó

Monsterled

Monsterled ívelt 120 wattos LED fényhíd – 55cm termékről 1 értékelés

  1. Gábor

    Direkt vártam a vélemény írással. Szerdán rendeltem késő délután, csütörtök délelőtt már meg is kaptam. Hétvégén felszereltem és nagyon jó. Volt korábban is nekem ívelt fényhidam, de az fél év után elkezdett vibrálni, néha kikapcsolt és az eladó nem vállalt rá garanciát. A Mosterled drágább lényegesen, de a fénye sokkal jobb, olyan a szúró rész, amivel tényleg látok távolra is. Remélem a minőséggel sem lesz gond, egyenlőre maximálisan elégedett vagyok mindennel.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük