Hívj minket: +36 (20) 376-8766  |  Munkanapokon 9:00 – 17:00 között

LED fényhíd autóra

HA TETSZETT, OSSZD MEG!​

LED fényhíd autóra

Az utóbbi években megtöbbszöröződött a LED fényhidak és LED munkalámpák eladása. Ennek egyik oka, hogy megváltozott a fényhidakra vonatkozó szabályozás, aminek köszönhetően az autót könnyebben lehet levizsgáztatni a felszerelt kiegészítő LED lámpákkal.

Minek szereljünk LED fényhidat az autónkra?

Legyünk tisztában azzal, hogy mire szeretnénk használni a plusz fényt, mert nem mindegy, hogy milyen kiegészítő LED fényhidat választunk. Ha nem szeretnénk csalódni, akkor érdemes pontosan meghatároznunk, hogy milyen körülmények között fogjuk használni a LED fényhidunkat.

Pár esetet összeszedtünk, hogy segítsünk a döntésben.

LED fényhíd autóra, személyautóra

A legtöbb gépjárműtulajdonos birtokában személyautó (is) van. Éppen ezért megkerülhetetlen kérdés az, hogy milyen LED fényhidat válasszunk a személyautónkra. Legyen praktikus, esztétikus és semmiképpen se legyen zavaró. A praktikum mellett szól, hogy a fényhíd kombinált fénnyel rendelkezzen, hiszen nagy tempó mellett fokozottan szükséges a szúrófény megléte. Az esztétikai is elengedhetetlen, éppen ezért személyautókra elsősorban a vékonyított kivitelű LED fényhidakat szoktuk javasolni. Természetesen a hagyományos (9cm magas) fényhidat is fel lehet szerelni, de tapasztalatunk az, hogy egy mindösszesen 4cm magas fényhidat kényelmesebb felszerelni személyautóra.

EZEKET A FÉNYHIDAKAT JAVASOLJUK SZEMÉLYAUTÓRA

porsche led fenyhid

LED fényhíd terepjáróra, pick up-ra

A terpjáró alatt most a 4X4 kerék meghajtású pick up-okat valamint azokat a terepjárókat értjük, amelyekkel az esetek döntő többségében közúton közlekednek, vagy maximum könnyebb terepen. Nekik fontos, hogy egy olyan LED fényhidat válasszanak az autójukra, amiben nem csak terítő, de szúrófény is van. Ez azért fontos, mert közúton, nagyobb tempó mellett szükségünk van egy erős szúró fényre, amivel távolra tudunk látni és ezáltal biztonságosabban tudunk közlekedni sötétedés után.

IMG 3456 2
Nissan Navarra LED fényhíd

LED fényhíd terepjáróra, terepezéshez

A terepezés, a valódi nagybetűs offroad-ozás esetében más szempontokat érdemes figyelembe venni. AZ esetek döntő többségében nem mennek ezekkel az autókkal gyorsan, így a szúrófény másodlagos szerepet kap. A legfontosabb, hogy az autóról minden irányba jól lehessen látni. Ehhez első sorban csak terítőfényre van szükségünk. Ettől függetlenül a tapasztalatunk az, hogy egy inkább választanak a terepjárótulajdonosak egy kisebb teljesítményű fényhidat is, hiszen előnyös, ha szúrófény is van az autón. Amit javasolunk, az a kisebb teljesítményű, fényhidak kiegészítve LED munkalámpákkal.

Miben tudunk Neked segíteni?

Lassan 10 éves tapasztalatunk van a kiegészítő gépjármű LED világítások terén. Ez idő alatt minden lehetséges problémával már találkoztunk, és mindegyikre tudunk megoldást nyújtani. Tapasztalatunk ezen a téren messze a legnagyobb, így kijelenthetjük, hogy minden felmerülő problémára tudunk megoldást. Ha a kérdés az, hogy ” LED fényhíd autóra „, akkor a válasz az, hogy Monsterled. De ha nem ennyire egyszerű a kérdés, akkor keressen minket bizalommal!

Ne maradj le az újdonságokról

Iratkozz fel a hírlevelünkre és ígérjük, hogy elsőként értesítünk

További érdekességek

Halogén vs. HID vs. LED

Halogén vs. HID vs. LED

Halogén vs HID vs LED Pár évvel ezelőtt, ha valaki kiegészítő világítást szeretett volna az autójára szerelni akkor egyetlen választása lehetett, a kiegészítő halogén lámpák.

LED fényhidak vs LED munkalámpák

LED fényhidak vs. LED munkalámpák

LED fényhidak vs LED munkalámpák A LED fényhidakat állítjuk szembe a LED munkalámpákkal. Megvizsgáljuk, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak egyiknek és másiknak. Mi a

Téged is érdekelnek a lámpáink?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

A terméket hozzá adtad a kívánság listához