Hívj minket: +36 (20) 376-8766  |  Munkanapokon 9:00 – 17:00 között

Led fényhidak és led munkalámpák előnyei

HA TETSZETT, OSSZD MEG!​

Led fényhidak és led munkalámpák előnyei

Manapság egyre elterjedtebb a gépjármű világításban a LED. Nem csak a kiegészítő világítások, hanem a hagyományos fényszórók között is hatalmas a led technológia térhódítása. Összeszedtük, hogy milyen előnyökkel jár a ledesítés.

Energiahatékonyság: A LED-ek legnagyobb előnye, hogy sokkal jobb energiahatékonysággal bírnak a többi fényforráshoz képest. Ennek az egyik kézzelfogható előnye, hogy kevesebbet fogyaszt a gépjárművünk. Ez azért fontos szempont, mert az elektromos autók elterjedésével egyre fontosabb az alacsonyabb fogyasztás, hiszen ezzel lehet a hatótávot a legjobban növelni. Végül, de nem utoljára a környezetre gyakorolt káros hatást, vagyis a CO2 kibocsátást is csökkenteni lehet led világítás használatával.

Biztonságos: Az erős fénynek, valamint a jobb megvilágításnak köszönhetően gyorsabban lehet érzékelni a környezeti változásokat az úttesten ezáltal nagyobb biztonsággal lehet közlekedni. Nem csak a közlekedés, de a munkavégzés is lényegesen biztonságosabb led világítás mellet, hiszen sokkal nagyobb fényt ad, mint a hagyományos halogén izzók.

Hosszú élettartam: A Monsterled ledes termékek élettartama 50.000 üzemórára kalibrált, ami a legtöbb esetben a gépjármű teljes élethosszáig kitart. A led fényhidat, vagy led munkalámpát nem kell karbantartani, nem kell izzót (ezesetben diódát) cserélni. A speciális hőelvezetésnek köszönhetően a hosszú élettartam garantált.

Kíméli a szemünket: Mind a munkavégzés, mind pedig vezetés közben a kellemesen erős led világításnak köszönhetően a szemünk sokkal kevésbé fárad el.

Miért érdemes a Monsterled termékeit választani?

A Monsterled termékei az előbb felsorolt tulajdonságok mindegyikét magukban hordozzák, és hogy ennek súlyt is adjunk 5 év garanciát vállalunk minden egyes led fényhidunkra és led munkalámpánkra. A garancián felül természetesen 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is biztosítunk, ami a törvényben meghatározott időnek a duplája, hiszen biztosak vagyunk abban, hogy termékeink a legmagasabb igényeknek is megfelelnek.

Ne maradj le az újdonságokról

Iratkozz fel a hírlevelünkre és ígérjük, hogy elsőként értesítünk

További érdekességek

Halogén vs. HID vs. LED

Halogén vs. HID vs. LED

Halogén vs HID vs LED Pár évvel ezelőtt, ha valaki kiegészítő világítást szeretett volna az autójára szerelni akkor egyetlen választása lehetett, a kiegészítő halogén lámpák.

LED fényhidak vs LED munkalámpák

LED fényhidak vs. LED munkalámpák

LED fényhidak vs LED munkalámpák A LED fényhidakat állítjuk szembe a LED munkalámpákkal. Megvizsgáljuk, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak egyiknek és másiknak. Mi a

Téged is érdekelnek a lámpáink?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

A terméket hozzá adtad a kívánság listához