Led Munkalámpák

Nálunk a Monsterlednél mindenki megtalálja a számára megfelelő led munkalámpát. Összesen 16 féle különböző teljesítményű, méretű és fényű munkalámpát találsz nálunk. Sok speciális szúrófényű és terítőfényű led munkalámpa van a kínálatunkban, amiknek a segítségével könnyebben megy a sötétedés utáni tájékozósás vagy akár a munka. Termékeinkre egyedülálló módon 5 év garanciát vállalunk. Ha nem tudod, hogy számodra melyik a megfelelő lámpa, akkor keresd munkatársunkat bizalommal!

Led munkalámpa 185W szúrófény - Monsterled.hu

Led Munkalámpa szúró fénnyel

Talán mondani sem kell, hogy miért fontosak a led szúrófények. Sokkal messzebb látunk el velük, mint egy hagyományos halogén izzóval. Előbb látjuk meg az utunkba kerülő akadályokat, így akár súlyos baleseteket is el tudunk kerülni, de vadászat, vagy akár hajózás során is segítségünkre lehet egy olyan erős gépjárműre szerelhető led munkalámpa amivel messzire el tudunk látni. A különböző teljesítményű led munkalámpák más és más távolságra képesek elvilágítani. Ha segítségre van szüksége a választásban forduljon kollégánkhoz bizalommal.

Led Munkalámpa terítő fénnyel

Egy tökéletesen homogén terítőfény minden körülmény között jól jön. Nem csak munka közben fontos, hogy jól lásunk. Sötétedés után hatalmas előnyre tehetünk szert akkor, ha nagyobb területet látunk be, mint mások. Éppen azért érdemes olyan led munkalámpát használni, aminek terítő fénye van. Tökéletes választás egy munkagépre, hogy lássuk a munkaterületet. Vagy egy plató megvilágítására, vagy bármilyen más célra (vadászat, kempingezés, off-roadozás stb.). A felhasználási variációk szinte végtelenek. Termékeinkre 5 év garanciát vállalunk!

MINŐSÉG ÉS DESIGN

MEGFIZETHETŐ ÁRON

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot,
vagy látogasson el valamelyik bemutatótermünkbe.
CÉGNÉV T+GM Consulting
ADÓSZÁM 13574480-2-41
CÉGJEGYZÉKSZÁM 01 09 862356
EMAIL hello@monsterled.hu
TELEFON +36 20 376 8766
CÍM XIII. ker. Budapest, Pannónia utca 30.
  • 1136 budapest pannónia utca 30
Üzenetküldés

Ti küldtétek!

Szúrófényű LED munkalámpa Hyundaira. Legelőször is szeretnénk megköszönni Attilának a remek képeket, amik magukért beszélnek. A választás négy darab 25 wattos szúrófényű LED munkalámpára esett. Ez a lámpa már többször bizonyított, és annak ellenére, hogy…

Peugeot LED rendszámtábla világítás

Peugeot LED rendszámtábla világítás A kiégett, törött és matt burát már muszáj volt lecserélni. Csupán egy szofita izzó beszerelése nem lett volna megoldás, hiszen a búra maga törött volt, így kellett volna szerezni egy lámpatestet…

termékek összehasonlitása