Hívj minket: +36 (20) 376-8766  |  Munkanapokon 9:00 – 17:00 között

Monsterled szerelékek led fényhídhoz és led munkalámpához

HA TETSZETT, OSSZD MEG!​

Monsterled szerelékek led fényhídhoz és led munkalámpához

Sokan szokták kérdezni, hogy hogyan lehet felszerelni a led fényhidakat anélkül, hogy a járművet megbontanánk, vagy a karosszériát megfúrnánk.

Erre több kiváló megoldást tudunk kínálni. Első körben meg kell vizsgálnunk, hogy milyen lehetőségeink vannak a felrögzítésre, másodszorra pedig át kell gondolnunk, hogy milyen célra szeretnénk használni.

Kivételesen kezdjük a második ponttal.

Vizsgáljuk meg, hogy milyen célra szeretnénk használni a lámpát. Itt leginkább azt kell végig gondolnunk, hogy állandó jelleggel van szükségünk a lámpára, vagy pedig időszakosan.

Amennyiben csak időszakosan akarjuk a lámpát használni, akkor a mágneses szerelékre van szükségünk. Ezzel nem csak led fényhidakat, de a led munkalámpákat is fel tudjuk könnyedén rögzíteni az autóra.

A négy erős mágneses talpnak köszönhetően a lámpát stabilan tartja a helyén akár menet közben is.

Amennyiben állandó jelleggel szeretnénk a lámpát használni, akkor kell megvizsgálni, hogy milyen lehetőségeink vannak a felszerelésre.

Nyert ügyünk van, ha van gallytörő rácsunk, vagy bukókeretünk. Mivel ezek az esetek 99,9%-ban szabványmértűek ezért biztosan tudunk megfelelő átmérőjű csővázszereléket adni.

A dolgunk csupán annyi, hogy kiválasztjuk a megfelelő méretet, majd hozzá rögzítjük a Monsterled fényhidat, vagy munkalámpát.

Ha nincs se gallytörő rácsunk, sem bukókeretünk, akkor sem kell elkeseredni. A rendszámtáblatartó szerelékkel könnyedén felszerelhető egy kisebb led fényhíd, vagy akár kettő munkaláma is. A szerelék hatalmas előnye, hogy az EU-ban szabványos rendszámtáblákra van méretezve. Ennek köszönhetően minden autótípusra egyszerűen felszerelhető. Egy későbbi posztunkban majd részletesebben fogunk foglalkozni a rendszámtábla szerelékkel.

Ne maradj le az újdonságokról

Iratkozz fel a hírlevelünkre és ígérjük, hogy elsőként értesítünk

További érdekességek

Halogén vs. HID vs. LED

Halogén vs. HID vs. LED

Halogén vs HID vs LED Pár évvel ezelőtt, ha valaki kiegészítő világítást szeretett volna az autójára szerelni akkor egyetlen választása lehetett, a kiegészítő halogén lámpák.

LED fényhidak vs LED munkalámpák

LED fényhidak vs. LED munkalámpák

LED fényhidak vs LED munkalámpák A LED fényhidakat állítjuk szembe a LED munkalámpákkal. Megvizsgáljuk, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak egyiknek és másiknak. Mi a

Téged is érdekelnek a lámpáink?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

A terméket hozzá adtad a kívánság listához