Hívj minket: +36 (20) 376-8766  |  Munkanapokon 9:00 – 17:00 között

Hajó LED világítás

HA TETSZETT, OSSZD MEG!​

Milyen LED világítást érdemes hajóra szerelni?

Itt a 2018-as szezon. A szokásos nyári felkészítéskor tipikusan mindenki azon gondolkozik, hogy mivel lehetne az idei szezonra feldobni a hajóját. Magyarországon egyre inkább divat a különféle led fényhidak vagy led munkalámpák felszerelése. Ezeknek különféle hasznoságuk van, attól függően, hogy milyen típusú lámpát választunk. Érdemes minél erősebb fényforrást választani, hiszen a vízen megszokott sötétség bevilágításához elengedhetetlenül fontos a megfelelő világítás.

Led fényhíd hajóra!

led fényhidak legnagyobb előnye, hogy középen szúró fényt biztosítanak, két oldalt pedig terítő fényt. Ennek köszönhetően nagy területet vagyunk képesek bevilágítani. Fontos szemelőt tartani, hogy milyen gyorsasággal haladunk a vízen. Minél gyorsabbak vagyunk annál fontosabb, hogy messzire lásunk. Ilyenkor érdemes lehet a led fényhidat kiegészíteni nagy teljesítményű led munkalámpákkal is. A kisebb fényhidak lehetőséget biztosítanak, hogy a hajónk környékét tudjuk bevilágítani.

Sokan használják éppen ezért a led fényhidakat álltalános világítás mellett sport célra is.

Led munkalámpa hajóra!

A legjobb kombináció a led fényhíd és led munkalámpa párosítása. Hajóra mi három típusú Monsterled munkalámpát javasolunk. Az egyik a 185 wattos led munkalámpa, amelynek iszonyatos ereje a tengereken is bizonyított már. A másik kedvelt lámpa típus a 25 wattos, valamint a 40 wattos led munkalámpa. Ezek a típusok is messzire képesek elvilágítani ezáltal biztonságosan lehet sötétedés után is közlekedni

Ne maradj le az újdonságokról

Iratkozz fel a hírlevelünkre és ígérjük, hogy elsőként értesítünk

További érdekességek

Halogén vs. HID vs. LED

Halogén vs. HID vs. LED

Halogén vs HID vs LED Pár évvel ezelőtt, ha valaki kiegészítő világítást szeretett volna az autójára szerelni akkor egyetlen választása lehetett, a kiegészítő halogén lámpák.

LED fényhidak vs LED munkalámpák

LED fényhidak vs. LED munkalámpák

LED fényhidak vs LED munkalámpák A LED fényhidakat állítjuk szembe a LED munkalámpákkal. Megvizsgáljuk, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak egyiknek és másiknak. Mi a

Téged is érdekelnek a lámpáink?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

A terméket hozzá adtad a kívánság listához