Hívj minket: +36 (20) 376-8766  |  Munkanapokon 9:00 – 17:00 között

Led fényhidak előnyei

HA TETSZETT, OSSZD MEG!​

Led fényhidak előnyei

Nem kell feltétlen járatlan utakon járnunk, hogy olyan helyzetbe keveredjünk, melyben jól jön az extra világítás. Pocsolyába ejtett lakáskulcs, kerékcsere, hólánc felszerelése, sorolhatnánk még. Ezekben a helyzetekben gyakran a városi utcák világítása sem nyújt eleget, de akár a garázs beltéri világítása is cserbenhagyhat minket, így kénytelen vagyunk valamilyen segédeszköz után nyúlni. Ilyenkor igazi áldás egy jól működő fényhíd.

Persze első látásra megoldásnak tűnhet egy vészhelyzet esetére magunknál tartott valamilyen világító alkalmatosság, de próbáljunk csak meg kereket cserélni fogaink közé szorított zseblámpával, azonnal érthetővé válik a különbség. A fényhidak legfontosabb tulajdonsága, hogy közvetlen környezetüket olyan módon képesek bevilágítani, hogy a fentebb említett könnyedén elvégezhetőek legyenek, mégse zavarja szemünket a fény.

Érdemes megjegyezni, hogy a zseblámpákkal és egyéb DIY barkács megoldásokkal szemben egy a feladatra tervezett és gyártott fényhíd garantáltan nem hagy minket cserbe hosszú éveken keresztül. A MonsterLED fényhidak tartósságáról az IP67 védelem gondoskodik, mely garantálja, hogy semmilyen külső behatás nem tehet kárt a rendszerben, legyen szó szilárd testekről vagy esőről. Mindemellett a CREE LED chipeknek köszönhetően a szóban forgó termékek 50 000 óra üzemidővel büszkélkedhetnek, vagyis jódarabig megoldottnak tekinthetjük gépjárművünk megvilágítását.

Ha mindez nem volna elég meggyőző, minden Monster LED termékre öt év garancia vonatkozik, vagyis akkor sem kell kétségbe esni, ha a technika ördöge valahogy mégis kifogna a rendelkezésre álló legprecízebb csúcstechnológián.

Ne maradj le az újdonságokról

Iratkozz fel a hírlevelünkre és ígérjük, hogy elsőként értesítünk

További érdekességek

Halogén vs. HID vs. LED

Halogén vs. HID vs. LED

Halogén vs HID vs LED Pár évvel ezelőtt, ha valaki kiegészítő világítást szeretett volna az autójára szerelni akkor egyetlen választása lehetett, a kiegészítő halogén lámpák.

LED fényhidak vs LED munkalámpák

LED fényhidak vs. LED munkalámpák

LED fényhidak vs LED munkalámpák A LED fényhidakat állítjuk szembe a LED munkalámpákkal. Megvizsgáljuk, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak egyiknek és másiknak. Mi a

Téged is érdekelnek a lámpáink?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

A terméket hozzá adtad a kívánság listához