Hívj minket: +36 (20) 376-8766  |  Munkanapokon 9:00 – 17:00 között

Off-Road LED lámpák

HA TETSZETT, OSSZD MEG!​

Off-Road LED lámpák

Szakértők szerint a vezetéssel kapcsolatos álmok az életünk fölötti kontroll átvételét vagy legalábbis annak vágyát jelzik. Az analógia nem tűnik alaptalannak, hiszen egy 5-6 tonnás gép higgadt irányítása, a változó körülményekre való gyors reagálás készsége valóban nagyban hasonlít az életvezetés tipikus kihívásaira. Az álmokkal kapcsolatos másik jellegzetesség, hogy gyakran nem látjuk pontosan környezetünket, csak homályos benyomásokat észlelünk. Ez alapvetően az agy számítási kapacitásának hibája, szerencsére a valóság kevéssé szeszélyes, kiváltképp ha Offroad LED lámpákkal biztosítjuk a szükséges fényviszonyokat.

Az Offroad LED lámpák tökéletesen alkalmasak arra, hogy javítsanak a minket körülvevő fényviszonyokon, különösen ha a biztonságos, jól bevilágított utcai környezetet magunk mögött hagyva rázósabb terepekre merészkedünk. Egy a városi viszonyoktól távol eső kietlen erdei úton már egyáltalán nem mindegy mennyiben tud a gépjármű saját fénye hozzájárulni a látási viszonyokhoz.

Annak függvényében, hogy milyen helyzetek jellemzik leginkább vezetési szokásainkat, többféle Offroad LED termék áll rendelkezésünkre. Amíg az erősebb szúrófények kifejezetten azokra a szituációkra nyújtanak kiváló megoldást, amikor teljesen elhagyatott utakra térünk. Ennél valamivel hétköznapibb alkalmazást tesznek lehetővé a szórt fényt adó fényhidak, melyek jó szolgálatot tehetnek ködös, esős időben, és természetesen városi használatra is tökéletesen alkalmasak. Természetesen minden Offroad LED termékről elmondható, hogy a technológiára jellemző alacsonyabb fogyasztás mellett üzemeltethetőek.

Ne maradj le az újdonságokról

Iratkozz fel a hírlevelünkre és ígérjük, hogy elsőként értesítünk

További érdekességek

Halogén vs. HID vs. LED

Halogén vs. HID vs. LED

Halogén vs HID vs LED Pár évvel ezelőtt, ha valaki kiegészítő világítást szeretett volna az autójára szerelni akkor egyetlen választása lehetett, a kiegészítő halogén lámpák.

LED fényhidak vs LED munkalámpák

LED fényhidak vs. LED munkalámpák

LED fényhidak vs LED munkalámpák A LED fényhidakat állítjuk szembe a LED munkalámpákkal. Megvizsgáljuk, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak egyiknek és másiknak. Mi a

Téged is érdekelnek a lámpáink?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

A terméket hozzá adtad a kívánság listához