Hívj minket: +36 (20) 376-8766  |  Munkanapokon 9:00 – 17:00 között

Boldog Új Évet Kívánunk!

HA TETSZETT, OSSZD MEG!​

Sikerekben gazdag boldog új esztendők kívánunk minden meglévő és jövőbeni vásárlónknak!

Köszönjük annak a közel ezer vásárlónak a megtisztelő bizalmát, akik 2021-es évben is a Monsterled-et választották. Ismét el telt egy fantasztikus év, ami újra bebizonyította, hogy igenis van létjogosultsága a kimagasló minőségű LED gépjűrművilágítások fejlesztésének és forgalmazásának.

A COVID és a különböző negatív gazdasági tényezők ellenére újabb fejlesztésekbe kezdtünk, aminek a hozadékai között egy új termékcsalád, és közel 40 új lámpa fog majd érkezni a 2022-es év első negyedévében. Ezen felül céljaink között szerepel, hogy a teljes, vagy legalább a termékeink gyártásának túlnyomó többségét Magyarországra helyezzük át. A magyarországi gyártás stratégiai fontosságú lépés a közép-európai terjeszkedéshez.

A 2022-es év több újdonságot is tartogat, éppen ezért mi már nagyon izgatottak vagyunk. Céljaink között szerepel, hogy mindenki számára elérhető távolságban kipróbálható legyen egy-egy Monsterled fényhíd, vagy munkalámpa vagy bármilyen más gépjármű LED világítás. Emelett szervizhálózatot is szeretnénk biztosítani, hogy hozzáértő szakemberek segítsenek a beszerelésben.

A magyar gyártósor és a külföldi terjeszkedés elsőre nagy falatnak tűnik, de őszintén hiszünk abban, hogy a minőségre mindig lesz kereslet!

Reméljük jövőre is minket választotok és megtiszteltek a bizalmatokkal!

Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!
Tamás Bence
Monsterled.hu

Ne maradj le az újdonságokról

Iratkozz fel a hírlevelünkre és ígérjük, hogy elsőként értesítünk

További érdekességek

Halogén vs. HID vs. LED

Halogén vs. HID vs. LED

Halogén vs HID vs LED Pár évvel ezelőtt, ha valaki kiegészítő világítást szeretett volna az autójára szerelni akkor egyetlen választása lehetett, a kiegészítő halogén lámpák.

LED fényhidak vs LED munkalámpák

LED fényhidak vs. LED munkalámpák

LED fényhidak vs LED munkalámpák A LED fényhidakat állítjuk szembe a LED munkalámpákkal. Megvizsgáljuk, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak egyiknek és másiknak. Mi a

Téged is érdekelnek a lámpáink?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

A terméket hozzá adtad a kívánság listához