Hívj minket: +36 (20) 376-8766  |  Munkanapokon 9:00 – 17:00 között

LED rendszámtábla világítás a Monsterledtől!

HA TETSZETT, OSSZD MEG!​

LED rendszámtábla világítás 5 év garanciával!

A rendszámtábla világítás két esetben cseréljük ki az autónkon. Az egyik, amikor tönkremegy a lámpa, vagy kiég benne az izzó, a másik amikor modernebb külsőt szeretnénk kölcsönözni az autónknak. Mindkét estben érdemes LED rendszámtábla világítást keresnünk, hiszen, akkor két legyet ütünk egy csapással. Modernebb külsőt kapunk, és a jövőben nem is lesz gondunk vele.

Monsterled Volvo XC60 LED rendszamvilagitas

Milyen LED rendszámtábla világítást válasszunk?

Kettő lehetőségünk van.

Az első megoldás tűnik a legkézenfekvőbbnek, de nem biztos, hogy a legjobb megoldás is egyben. Viszonylag egyszerű megoldás, a hagyományos halogén T10-es vagy szofita izzót kicserélni LED-esre, de több buktatója is lehet. Az egyik, hogy a LED izzók nagytöbbsége nem cambus biztos, így a cserét követően az autó computere folyamatosan hibát fog jelezni. Lehet vele együtt élni, de ha nem muszáj, akkor miért? (A Monsterled izzói mind cambus biztosak)

A másik probléma, hogy a LED izzók fénye még akkor is, ha többszöröse a halogén izzóénak, sem biztos hogy elég lesz. Ennek egyszerű oka van és főleg a T10-es izzókra jellemző. Míg a hagyományos izzó 360 fokban világít, addig a legtöbb T10-es LED izzónak szúró fénye van és csak előre képes vetíteni a fényt. Ebből következik, ha az izzót a rendszámtáblával párhuzamosan kell elhelyezni, akkor a LED kevesebb fényt fog adni, mint a halogén izzó.

A másik megoldás, hogy az egész lámpatestet cseréljük ki új LED-es lámpatestre, amivel biztosan kiküszöböljük – Monsterled esetén -, hogy nem fog az autónk computere hibát küldeni, illetve biztosak lehetünk abban is, hogy megfelelő erejű fényt fogunk kapni. Nem kell utána járnunk annak, hogy az autónk rendszámvilágításában, milyen foglaltú izzó van. Elég ellátogatni a Monsterled LED rendszámvilágítás aloldalára és rákeresünk a márkára majd a típusra és már rendelhetjük is a méretpontos lámpatestet, amit könnyedén pár pillanat alatt ki tudunk cserélni.

banner 1
LED rendszámtábla világítás a Monsterledtől! 1

Milyen szempont szerint válasszunk?

Ha már tudjuk, hogy csak az izzót, vagy esetleg az egész lámpatestet cseréljük, akkor érdemes a választáskor szem előtt tartani, hogy mindenképpen a minőséget válasszuk. Ez igaz a LED izzóra és és a komplett lámpatestre egyaránt. Facebook-on vagy külföldi hátterű webshopokban vásárolt termékekkel, (izzók eseten pár száz, vagy ezer forintért, lámpatestek esetében 3-4000 forintért) csak a baj lesz. A vártnál is gyengébb lesz a fényerejük, nem lesznek kompatibilisek, gyengébb, silányabb anyagból készülnek, könnyebben tőrnek és csak a nyűg lesz a LED rendszámtábla világítás cseréje.

Éppen ezért fontos, hogy minőségi gépjármű LED világítást válasszuk. Izzók esetében választhatunk a nagy márkák közül, amilyen a Philips, vagy az Osram, amelyikre 2-3 év garanciát vállalnak, vagy választhatjuk a Monsterled izzóit, amire 2-5 év garanciát vállalunk. Ha az – általunk ajánlott – megoldás mellett döntesz, vagyis a teljes lámpatest cseréjén, akkor válaszd a Monsterled lámpáit, amire 5 év teljeskörű garanciát vállalunk.

Ne maradj le az újdonságokról

Iratkozz fel a hírlevelünkre és ígérjük, hogy elsőként értesítünk

További érdekességek

Halogén vs. HID vs. LED

Halogén vs. HID vs. LED

Halogén vs HID vs LED Pár évvel ezelőtt, ha valaki kiegészítő világítást szeretett volna az autójára szerelni akkor egyetlen választása lehetett, a kiegészítő halogén lámpák.

LED fényhidak vs LED munkalámpák

LED fényhidak vs. LED munkalámpák

LED fényhidak vs LED munkalámpák A LED fényhidakat állítjuk szembe a LED munkalámpákkal. Megvizsgáljuk, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak egyiknek és másiknak. Mi a

Téged is érdekelnek a lámpáink?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

A terméket hozzá adtad a kívánság listához