Hívj minket: +36 (20) 376-8766  |  Munkanapokon 9:00 – 17:00 között

Kiegészító quad led világítás

HA TETSZETT, OSSZD MEG!​

Kiegészító quad led világítás

Quadozni jó! Ez nem vitás. Persze nem mindenki hobby célra használja a quadot vagy esetleg az ATW-t. De legyen szó hobby felhasználásról, sportól, vagy éppen munkáról a megfelelő kiegészítő világítás elengedhetetlenül fontos.

Qadokra kisebb fényhidakat vagy éppen led munkalámpákat szoktak felszerelni, de ez álltalában a felhasználástól függ. Nem mindegy, hogy mi a célunk. Ha távolra szeretnénk világítani, akkor fontos, hogy szúró fényt válasszunk, ha viszont nagy területet akarunk bevilágítani, akkor terítő fényt kell választanunk.

Quadok sport célra:

A motorsportban a legfontosabb a megbízhatóság és a minőség. Ezt mindenki tudja. Éppen ezért tökéletes választás a Monsterled. Strapabíró és szélsőséges körülmények között is megállja a helyét. Sport célra a legjobb választás a vékonyított kivitelű slim led fényhíd lehet, hiszen nem kis helyen is elfér, mégis hatalmas fényt biztosít. Természetesen speciális szúrófényű munkalámpákat is lehet választani, de ez igazából már inkább egyéni döntés, hogy kinek melyik típus tetszik jobban. Sport célra célszerű szúrófényt használni, hiszen ha gyorsan megyünk akkor elengedhetetlenűl fontos, hogy messzire ellássunk.

Quadok, ATW-k munka célra:

Nehezen megközelíthető, keskeny erdei utakon használva igazi igáslovak lehetnek. Éppen ezért fontos egy olyan lámpát választani, ami képes akár nappali világosságot teremteni az esti, vagy éppen csak a szürkületi munka közben. Ilyenkor érdemes választani a 6D lencsés fényhidakat vagy az ívelt led fényhidakat. Mindkettő képes nagy területet bevilágítani úgy, hogy messzire is elvilágítanak.

Ne maradj le az újdonságokról

Iratkozz fel a hírlevelünkre és ígérjük, hogy elsőként értesítünk

További érdekességek

Halogén vs. HID vs. LED

Halogén vs. HID vs. LED

Halogén vs HID vs LED Pár évvel ezelőtt, ha valaki kiegészítő világítást szeretett volna az autójára szerelni akkor egyetlen választása lehetett, a kiegészítő halogén lámpák.

LED fényhidak vs LED munkalámpák

LED fényhidak vs. LED munkalámpák

LED fényhidak vs LED munkalámpák A LED fényhidakat állítjuk szembe a LED munkalámpákkal. Megvizsgáljuk, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak egyiknek és másiknak. Mi a

Téged is érdekelnek a lámpáink?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

A terméket hozzá adtad a kívánság listához