Hívj minket: +36 (20) 376-8766  |  Munkanapokon 9:00 – 17:00 között

Led Munkalámpák a gyakorlatban

HA TETSZETT, OSSZD MEG!​

Led Munkalámpák a gyakorlatban

Ha munkánk vagy hobbink olyan terepre szólít minket illetve négykerekű társunkat, ahol a szériafelszereltség által biztosított megvilágítás nem nyújt elegendő fényt, kézenfekvő megoldás munkalámpával felszerelni járművünket. Attól függően, hogy a gyakorlatban pontosan milyen körülményeknek kell megfelelnünk, számos lehetőség közül válogathatunk.

A válogatás szempontját képezheti, hogy jellemzően mekkora távolságban mekkora terepet szeretnénk megvilágítani. Ezzel párhuzamban mindenképp érdemes elvárásainknak megfelelően eldönteni, hogy terítő vagy inkább szúró fény segíti jobban boldogulásunkat. A terítőfény – elnevezésének megfelelően – nagyobb szögben világítja meg környezetünket, így rossz látási viszonyok esetén rengeteget segít a navigációban. A szúró fény ezzel szemben kifejezetten kis szöget bezárva hoz létre egy koncentrált fénycsóvát, mely nagy távolságokba képes elérni. A legerősebb fényerővel bíró modellek akár 400 méter távolságban is biztonságosan működnek. Ez ideális lehet távoli objektumok, tereptárgyak megvilágítására, mely szintén hozzájárulhat a pontosabb tájékozódáshoz.

A magasabb árfekvésben található modellek némelyikéről elmondható, hogy mindkét funkciót képesek betölteni, így akkor is megtalálhatjuk számításunk, ha nem egyértelmű milyen felhasználásra kell számítanunk a jövőben. Általában elmondható, hogy minden munkalámpa sajátja az az időtálló, strapabíró kialakítás, aminek köszönhetően bátran tehetjük ki felszerelésünk zord körülményeknek, élettartamuk így sem csorbul.

Összességében akármilyen feladattal is állunk szemben, legyen szó az egyszerű tájékozódáshoz szükséges fényviszonyok biztosításáról vagy speciális munkafolyamatok kiszolgálásáról, a megfelelő munkalámpa megválasztásával világosabban láthatjuk azt.

Ne maradj le az újdonságokról

Iratkozz fel a hírlevelünkre és ígérjük, hogy elsőként értesítünk

További érdekességek

Halogén vs. HID vs. LED

Halogén vs. HID vs. LED

Halogén vs HID vs LED Pár évvel ezelőtt, ha valaki kiegészítő világítást szeretett volna az autójára szerelni akkor egyetlen választása lehetett, a kiegészítő halogén lámpák.

LED fényhidak vs LED munkalámpák

LED fényhidak vs. LED munkalámpák

LED fényhidak vs LED munkalámpák A LED fényhidakat állítjuk szembe a LED munkalámpákkal. Megvizsgáljuk, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak egyiknek és másiknak. Mi a

Téged is érdekelnek a lámpáink?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

A terméket hozzá adtad a kívánság listához