Hívj minket: +36 (20) 376-8766  |  Munkanapokon 9:00 – 17:00 között

„No name” led fényhíd és led munkalámpa segítség

HA TETSZETT, OSSZD MEG!​

Mi a teendő, ha meghibásodott a led fényhidunk, és nem Monsterled termék?!

Ilyen cikket nem is akartam írni, de sajnos az elmúlt hetekben szinte minden nap kaptunk olyan telefonhívást, vagy e-mail megkeresését, amiben meghibásodott led fényhidakkal kapcsolatban fordultak hozzánk.  Természetesen minden esetben no name led fényhíd és led munkalámpa hibásodott meg

Minden egyes megkeresés így kezdődött:

„Üdvözlöm, van egy 288 wattos led fényhidam és sajnos kiégtek a chipek benne”

vagy

„Üdvözlöm, van kettő fényhidam, és nem tudom, hogyan kell beszerelni, ami van hozzá szerelék, az meg sajnos kigyulladt”

Viszonylag hamar kiderítettük azt, hogy ezeket a termékeket nem nálunk vásárolták. Ilyenkor mindig feltettem azt a kérdést, hogy miért nem a boltot keresik fel, akitől a hibás, vagy nem megfelelően működő lámpát vásárolták. A válasz szinte mindig ugyan az volt. Vagy nem tudnak nekik segíteni, vagy a vásárlóra fogják, hogy elrontották a lámpát, vagy ami a leginkább tapasztalható, ha mondjuk az Aliexpreszről vásárolnak, hogy hibabejelentéskor már nem elérhető a bolt.

Mit javasolunk azoknak a vásárlóknak, akiket becsaptak, vagy nem adnak megfelelő tájékoztatást.

Ha magyar cégtől vásároltak kétes eredetű led fényhidat és a lámpa meghibásodott, és a garanciaidőn belül azt a cég nem javítja vagy nem cseréli, akkor érdemes a fogyasztóvédelemhez fordulni.

Amennyiben külföldi, elsősorban kínai cégtől vásárol, akkor egyetlen hivatal van, aki tud lényegében segíteni. Ez pedig a sóhivatal. A kinti cégek utolérhetetlenek, éppen ezért minden próbálkozás csak időpocsékolás.

Miért nem érdemes az olcsóbbat választani?

Egy régi tanárom mondta a következő mondást: „Olcsón jót nem lehet kapni, drágán sz@rt igen!”

Ez nagyjából mindent el is mondd a valóságról. Érdemes a termékeknek utána járni, hogy mi miért kerül annyiba, mint amennyi. Persze a led fényhidak piacán is vannak túlértékelt lámpák, amik 1.000 – 1.300 euróba is kerülhetnek. Ezek a lámpák álltalában túl vannak árazva. De ott van az ellentéte is, egy 240 wattos fényhíd sehogy nem kerülhet 100 dollárba. Akármennyire is úgy néz ki, mint a mi lámpánk, vagy mondjuk az 1.000 eurós lámpa.

Egy másik cikkünkben pontosan kifejtjük, hogy miért kerül az egyik fényhíd kevesebbe, mint a másik. Érdemes elolvasni, és jobban utána gondolni, hogy megéri-e az olcsóbbat választani.

Mit tegyünk, ha mégis meghibásodik a lámpánk, vagy csak segítségre van szükségünk a bekötéshez?

Amennyiben Monsterled termékről van szó, semmi probléma nincs, azonnal cseréljük a meghibásodott lámpát az 5 éves garanciaidőn belül. Ha viszont egy másik gyártótól vagy forgalmazótól származó lámpa hibásodik meg, azzal sokat nem tudunk kezdeni.

Ha segítségre van szüksége a beüzemeléshez, akkor szívesen segítünk, DE!!! a telefonbeszélgetést, vagy az e-mail váltást (beleértve online chat) érdemes a következőképpen kezdeni:

„Üdvözlöm! Nem Önöktől vásároltam, de kérem segítsenek a beüzemelésben…” 

….és Mi, ahogy ezidáig is, nagyon szívesen segítünk!

Tamás Bence
Monsterled.hu
CEO

Ne maradj le az újdonságokról

Iratkozz fel a hírlevelünkre és ígérjük, hogy elsőként értesítünk

További érdekességek

Halogén vs. HID vs. LED

Halogén vs. HID vs. LED

Halogén vs HID vs LED Pár évvel ezelőtt, ha valaki kiegészítő világítást szeretett volna az autójára szerelni akkor egyetlen választása lehetett, a kiegészítő halogén lámpák.

LED fényhidak vs LED munkalámpák

LED fényhidak vs. LED munkalámpák

LED fényhidak vs LED munkalámpák A LED fényhidakat állítjuk szembe a LED munkalámpákkal. Megvizsgáljuk, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak egyiknek és másiknak. Mi a

Téged is érdekelnek a lámpáink?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

A terméket hozzá adtad a kívánság listához