Hívj minket: +36 (20) 376-8766  |  Munkanapokon 9:00 – 17:00 között

Led fényhidak, led munkalámpák lakóautókra!

HA TETSZETT, OSSZD MEG!​

Led fényhidak, led munkalámpák lakóautókra!

Talán nem is kell mondani, hogy miért érdemes egy lakóautóra, vagy lakókocsira led fényforrást szerelni. Keveset fogyaszt és sokkal nagyobb a fényereje mint a hagyományos halogén izzóknak.

Már mindenki számára ismert a 12 – 24 voltról üzemeltethető led lámpák. Több éve lehet kapni ilyeneket a szakboltokban. De mindösszesen egy két éve lett elterjedt a különféle led munkalámpa és led fényhíd a lakóautósok körében.

Miért érdemes minőségi led fényforrást választani?

Egész egyszerűen a jobb fényhasznosítás miatt. Nem mindegy, hogy egy lámpa valóban képes leadni az ígért fényerőt, vagy csupán annak a töredékére képes. A másik fontos előnye a minőségi lámpának, hogy nem kell attól tartani, hogy egyszer csak tönkre megy. Ez azoknak a vásárlóknak, akik sokat vannak úton mindennél fontosabb érv a Monsterled mellett.

Melyik típust érdemes és hova felszerelni?

A kocsi elejére mindenképpen érdemes egy led fényhidat felszerelni. Ennek utazás során is nagy hasznát vesszük, valamint akkor is amikor éppen megfelelő terepet keresünk a megálláshoz. Ezek a fényhidak képesek messzire elvilágítai úgy, hogy egyszerre nagy területet is bevilágítania. A különböző méretű és teljesítményű fényhidaknak köszönhetően mindenki megtalálja a számára ideális lámpát.

A bejárathoz, vagy a gépjármű hátuljára érdemes led munkalámpákat felszerelni, amiknek terítő fénye van. Így képesek vagyunk nagy területet lefedni, és akár nappali világosságot teremteni magunknak éjszaka is. Mivel ezek a lámpák nem fogyasztanak sokat, így nem kell attól tartani, hogy az akkumulátor hamar lemerül.

Ha segítségre van szüksége a választáshoz munkatársaink készséggel segítenek kiválasztani a tökéletes lámpát.

Ne maradj le az újdonságokról

Iratkozz fel a hírlevelünkre és ígérjük, hogy elsőként értesítünk

További érdekességek

Halogén vs. HID vs. LED

Halogén vs. HID vs. LED

Halogén vs HID vs LED Pár évvel ezelőtt, ha valaki kiegészítő világítást szeretett volna az autójára szerelni akkor egyetlen választása lehetett, a kiegészítő halogén lámpák.

LED fényhidak vs LED munkalámpák

LED fényhidak vs. LED munkalámpák

LED fényhidak vs LED munkalámpák A LED fényhidakat állítjuk szembe a LED munkalámpákkal. Megvizsgáljuk, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak egyiknek és másiknak. Mi a

Téged is érdekelnek a lámpáink?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

A terméket hozzá adtad a kívánság listához