LED munkalámpa 45W terítőfénnyel

Az ár egy párra vonatkozik

37.990Ft (27% ÁFA-val)

92 készleten

Garantált alacsony árak

5 év garancia

Ez a címsor

14 napos pénzvisszafizetés

45° vetítési szög

Tökéletes megoldás tereprejáráshoz és munkához egyaránt. A 45° vetítési szögnek köszönhetően egyenletes homogén terítő fényt kapunk, ami mellett biztonságosabb az éjszakai közlekedés és biztosabb a munka.

5 év garancia

A Monsterled® kimagasló minőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy termékeire minimum 5 év cseregaranciát vállal. Az általunk felhasznált alapanyagok és a gyártás során alkalmazott minőségbiztonsági eljárások garantálják, hogy a lámpáink kiállják az idő próbáját!

Kompakt

A 12 centiméteres átmérőjének köszönhetően a 45 wattos terítőfényű LED munkalámpát könnyedén fel lehet szerelni bárhova. 

LED munkalámpa 45W terítőfénnyel

A Monsterled prémium LED munkalámpája a 45 wattos szupererős PML sorozata. Ez a terítőfényű munkalámpa ideális nagy területek bevilágítására. Az EREDETI CREE XBD-T6-os LED chipek egy speciális, eddig csak a LED fényhidaknál használt nyákokra ültettük rá. Ennek köszönhetően a lámpa képes a felvett 45 wattnak közel 99%-át haszonsítani, ami hihetetlen fényerőt eredményez.

A 9 darab minőségi LED chip, a speciális nyák, valamint a strapabíró alumínium háznak köszönhetően a lámpára 5 év teljes körű garanciát vállalunk csakúgy, mint a többi Monsterled termékre.

Mint az összes munkalámpánk és fényhidunk, ezt a lámpánkat is egy gyors csatlakozóval láttuk el, így a fel és leszerelése lényegesen könnyebb. A lámpa masszív kialakítása mellett kiemelt figyelmet kapott a súly. Éppen ezért sikerült egy könnyű, lámpát megalkotnunk.

Garancia

5 Év

Teljesítmény

120 W

Fényerő

8.400 Lumen

Feszültség

9-60V/DC

Méretek

550X82X88mm

Fény

Kombinált

Lencse típusa

6D

LED típusa

CREE chip

Gyártó

Monsterled

Maradjunk kapcsolatban

10% kedvezmény minden feliratkozónak