Hívj minket: +36 (20) 376-8766  |  Munkanapokon 9:00 – 17:00 között

KIEGÉSZÍTŐ MEGKÜLÖNBÖZTETŐ JELZÉSEK

szélvédőre szerelhető megkülönböztető jelzés
kiegészítő villogók

Lámpa elhelyezése

Elhelyezés

Megkülönböztetőjelzés színe

Szín

kiegészítő megkülönböztető jelzések

Amikor kiegészítő megkülönböztető jelzésekről beszélünk, akkor olyan plusz fényekre gondolunk, ami segíti a gépjárművünk mielőbbi  észlelését a forgalomban résztvevő többi szereplő számára. Általában vagy egy tető villogó vagy egy fényhíd mellé szokták fel illetve beszerelni. 

 

monsterled megkülönböztetőjelzés
sárga villogó szélvédőre

Belülre szerelhető megkülönböztető jelzések

Ha tovább akarjuk kategorizálni a kiegészítő megkülönböztető fényjelzéseket, akkor az egyik ilyen alkategória lehet, a belülre szerelhető megkülönböztető jelzés. Ezek elsősorban a szélvédő mögé, illetve a napellenezőre szerelhető világítótestek. Mind a kettőnek a beüzemelése gyors és szaktudást nem igénylő művelet. Felszerelése csupán néhány percet vesz igénybe. 

Kívülre szerelhető megkülönböztető jelzések

Értelem szerűen a másik alkategória a kívülre szerelhető LED megkülönböztető jelzések. A legkedveltebb és a vásárlóink körében legkeresettebb ilyen lámpák a hűtőrácsra szerelhető LED megkülönböztető jelzések. Ezeknek a felszerelése könnyű, ajkár fél óra alatt installálható. Ebben a kategóriában megtalálhatóak még a különálló külső egységek, amelyeket a gépjármű több pontjára tetszőlegesen fel lehet szerelni (például: plató oldalra, autó hátfala stb). Ezeknek az egységeknek a felszerelése kicsit több munkát igényel, de ettől lesz igazán feltűnő az autónk.  

ket darabos grillracsra szerelheto led villogo

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot, 
vagy látogass el a bemutatótermünkbe!

Üzenetküldés

A terméket hozzá adtad a kívánság listához