Hívj minket: +36 (20) 376-8766  |  Munkanapokon 9:00 – 17:00 között
Bi-Color LED fényhidak
  • 180 wattos Bi-Color LED fényhídbi color led fényhíd 180W monsterled
    74.990Ft (27% ÁFA-val)
  • 240 wattos Bi-Color LED fényhídbi color led fényhíd monsterled
    89.990Ft (27% ÁFA-val)

Monsterled® Bi-Color LED fényhíd

A Bi-Color LED fényhíd különlegessége, hogy a lámpában a terítőfényű szekció sárga színű, még a középső, szúrófény fehér. Ezek az egységek külön-külön kapcsolhatóak. Ennek a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy erdei munkák vagy vadászat során a legtöbb esetben nincs szükségünk igazából a szem számára zavaró erős fehér fényre. 

Olyan esetben, amikor nincs szükségünk szúrófényre, elég bekapcsolni a sárga színű terítőfényeket. A drága színű terítőfény megfelelő fényerővel világít ahhoz, hogy éjszaka biztonsággal tudjunk dolgozni vagy akár közlekedni is.

sarga szinu teritofeny monsterled 180W 2000x1334 1
bi color led fenyhid monsterled 1 e1636633109658

A két különböző fénynek az előnye

A középen található szúró fényű szekciónak az előnye, hogy nagy távolságba képes elvilágítani. Ez a rész hideg fehér színű, ami azért jó, mert a lámpának az úgynevezett CRI mutatója 90% felett van. Ez a CRI mutató azt mutatja meg, hogy a tárgyakról visszavetődő lámpa fénye milyen százalékban adja át a tárgy színét. Ez leginkább fényképezésnél fontos…de nem csak ott…. hiszen, minnél jobb ez a mutató, annál jobban látjuk az árnyékokat, annál precízebben tudjuk a távolságokat és az esési szögeket megbecsülni. Ez egy óriási előny a hagyományos olcsó fényhidakkal szemben. A sárga fénynek az előnye pont az, hogy látjuk a körülöttünk lévő dolgokat, de nem vakítunk és kevésbé vagyunk feltűnőek.

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot, 
vagy látogass el a bemutatótermünkbe!

Üzenetküldés

A terméket hozzá adtad a kívánság listához