Hívj minket: +36 (20) 376-8766  |  Munkanapokon 9:00 – 17:00 között

Sárga Villogó szélvédőre

4 éve minden lámpát a Monsterlednél vásárolok. Munkára használom mert ÁR/ÉRTÉK arányban a legjobb!

 • sarga szinu szelvedo moge szerelheto led villogoSzélvédő mögé szerelhető Sárga villogó - 35cm
  23.990Ft (27% ÁFA-val)
 • sárga villogó szélvédőre
  18.990Ft (27% ÁFA-val)
 • napellenzore szerelheto led belso villogo
  9.990Ft (27% ÁFA-val)
 • AKCIÓ
  Napellenző sárga LED villogóZA013902
  38.990Ft (27% ÁFA-val)

Monsterled® Sárga villogó szélvédőre? Hogyan válasszunk?

Ha sárga villogót szeretnénk a szélvédőre, akkor mindenképpen olyat kell választanunk, amit gondosan terveztek és ami nem okoz majd csalódást az idő elteltével. A Monsterled®  szélvédőre helyezhető sárga villogója pont ilyen. A napfénynek (UV) ellenálló „tappancsai” stabilan tartják a lámpákat a szélvédőn a legnagyobb melegben is.

A speciális kristály lencsének köszönhetően erős, messziről is könnyen észrevehető fényt kapunk, így elérjük, hogy mindenki látni fog minket, akár nappali világosságban is!

Fontos, hogy tudjunk különféle villogási funkciók közül válogatni. Ez nem csak azért kell, hogy a nekünk legjobban tetszőt tudjuk kiválasztani, hanem azért is, hogy a munkákhoz megfelelő villogást használjunk. 

sárga villogó szélvédőre
sarga szinu szelvedo moge szerelheto led villogo

Szélvédőre szerelhető sárga tolófény villogási funkciói

A Monsterled® termékek különböző villogási programszámmal rendelkeznek. Éppen ezért mindenki megtalálja a számára ideális sárga villogót szélvédőre. 

A szélvédőre szerelhető sárga villogó 13 darab különböző villogási funkcióval rendelkezik. A különböző villogási funkciókat a szivargyújtós csatlakozón található gombbal lehet változtatni. A Monsterled® szélvédőre szerelhető sárga villogója képes a memóriájába elmenten a kedvenc beállításunkat.

A terméket hozzá adtad a kívánság listához