Legyél a partnerünk Te is!

Immáron hatodik éve foglalkozunk gépjármű LED világítással. Elmondhatjuk, hogy Magyarországra a Monsterled hozta be a LED fényhidakat. Nálunk lehetett kapni először gépjárműre szerelhető LED fényhidat. Emelett Led munkalámpákkal foglalkoztunk. Folyamatosan szemelölt tartottuk, hogy termékeink minőségiek legyenek. Ezt támasztja akár az 5 év teljeskörű garancia, valamint a saját tapasztalatunk. Évente csupán 2-3 meghibásodott lámpánk van mindösszesen.

A LED fényhidak és munkalámpák után a LED izzók gyártásába és forgalmazásába kezdtünk bele. Ezekre a termékeinkre is a kimagasló minőség a jellemző, nem érjük be kevesebbel, csak a legjobbal. Sok egyedi fejlesztésünk van, illetve válogatott valóban certificalt LED chip beszállítókkal dolgozunk.

Az izzókkal együtt jelentek meg a típus specifikus led rendszámtábla világításaink, amire ugyancsak vállaljuk az 5 év garanciát.

Tavaly a LED megkülönböztető jelzéseinket vezettük be, amelyet hivatásosok is használnak már.

Elkötelezettek vagyunk a folyamatosan fejlesztések mellett, éppen ezért idén és jövőre új termékek bevezetését tűztük ki célul.

Ha szeretnél olyan termékeket forgalmazni, amihez a nevedet, céged jó hírét bátran adhatod, akkor a Monsterled tökéletes választás.

Tamás Bence
Monsterled Tulajdonos

Keresünk viszonteladókat!

Autósboltok, webshopok, műhelyek figyelem! Amennyiben szeretnél minőségi LED gépjárművilágítást kínálni vásárlóidnak, ügyfeleidnek akkor a Monsterled egy tökéletes választás.

  • széles termékpaletta
  • magas minőség
  • folyamatos raktárkészlet
  • állandó szakértői támogatás
  • kedvező viszonteladói árak

Keresünk beszerelő pontokat !

Autóvillamossággal foglalkozó műhelyeket keresünk országszerte, akik hozzáértő módon, biztonságosan képesek beszerelni a Monsterled termékeket. Elsősorban LED fényhidak és LED munkalámpák beszerelésével szokták vásárlóink megkeresni partnereinket. Minden vásárlónknak küldünk egy listát az elérhető és akkreditált Monsterled partnerekről, ahol a fényhidat és munkalámpát be tudják szereltetni.


    termékek összehasonlitása