Ledes megkülönböztető jelzések

Kezdőlap / Ledes megkülönböztető jelzések

LED megkülönböztető jelzések

A Monsterled 2019-ben bevezette a saját, ledes megkülönböztető jelzéseit. Ennek a legnagyobb oka, hogy hiány volt a minőségi LED megkülönböztető jelzésekből Közép-Európában.

Éppen ezért egy olyan speciális lencsével és chippel ellátott lámpákat gyártunk, amelyek kimagaslóan jól teljesítenek és amelyek méltóak a Monsterled minőséghez.

Sárga színű led megkülönböztető jelzések

A sárga szín figyelemfelkeltő és a különféle forgalomban megkülönböztetésre szoruló autónak a világon elfogadott megkülönböztető színe a sárga. Ezt a színt használjuk amikor elakadunk, amikor nehéz vagy túlméretes járművel veszünk részt a forgalomban, amikor munkavégzés folyik az úton és így tovább.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy megbízható és messziről jól látható LED fényforrást használjunk. A Monsterled sárga megkülönböztető jelzései ezeknek a kritériumoknak maximálisan megfelelnek. 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot,
vagy látogasson el valamelyik bemutatótermünkbe.
CÉGNÉV T+GM Consulting
ADÓSZÁM 13574480-2-41
CÉGJEGYZÉKSZÁM 01 09 862356
TELEFON +36 20 376 8766
CÍM XIII. ker. Budapest, Pannónia utca 30.
 • 1136 budapest pannónia utca 30
Üzenetküldés

  W5W autós LED izzó cseréje

  Hagyományos W5W izzó cseréje LED-re A legtöbb autógyártó használja mind béltéri világításként, mind helyzetjelzőként, vagy éppen kiegészítő féklámpa izzóként. Legtöbben belsővilágítás izzóként találkoznak a W5W foglalattal. Ha ez az izzó kiég, akkor mindenképpen érdemes LED-re…

  Ti küldtétek!

  Szúrófényű LED munkalámpa Hyundaira. Legelőször is szeretnénk megköszönni Attilának a remek képeket, amik magukért beszélnek. A választás négy darab 25 wattos szúrófényű LED munkalámpára esett. Ez a lámpa már többször bizonyított, és annak ellenére, hogy…

  Peugeot LED rendszámtábla világítás

  Peugeot LED rendszámtábla világítás A kiégett, törött és matt burát már muszáj volt lecserélni. Csupán egy szofita izzó beszerelése nem lett volna megoldás, hiszen a búra maga törött volt, így kellett volna szerezni egy lámpatestet…

  termékek összehasonlitása