“Nappali fény volt a havas fák között…”

Sokan kérdezik, hogy mégis mennyire világítanak messzire, vagy erősen a Monsterled munkalámpái. Itt egy tökéletes példa.

Egyik ügyfelünk kettő darab 185 wattos led munkalápát szerelt fel a Range Rover Discoveryére. A felszerelés másnapján a következő sms-t kaptam.

Nagyon brutálisak a lámpák.
A hétvégén fel kellett mennem este Dobogókőre, háááát, nappali fény volt a havas fák között…..

Ezt azért kifejezetten jó hallani, mert tudom, hogy ügyfelünknek előtte 4 darab Hella lámpa volt az autóján.

Úgy gondolom, ha egy olyan embernek, aki négy darab Hella lámpával jár és megfelel a Monsterled, akkor az jelent valamit

Mit érdemes tudni a 185 wattos Monsterled munkalámpáról?

Csak viszonyitás képpen egy kétszobás lakást 185 wattnyi leddel szépen be lehet világítani. Nem csak pár lámpáról beszélünk, hanem az egész lakásról, díszvilágítással, asztalilámpával, mindennel együtt. Ezt azért gondoltam kiemelni, mert így talán ellehet képzelni, hogy mekkora fényt ad a 12.000 Lumen. Ebben a lámpában kivételesen Epistar chipeket használunk, de ennek is megvan az oka. Sajnos a CREE chipek túl nagy hőt termelnek, így ilyen kis felületen nem tudnánk jól hűteni a lámpát. Ettől függetlenül, maximálisan hiszünk a termékünkben, amire 5 év garanciát adunk.

A lámpa 225 mm átmérőjű, és csupán 85mm vastag. Ennek köszönhetően – ahogy a példa is mutatja – könnyedén fel lehet szerelni a kocsi elejére, nem fog kiállni.

Hogyan készült el ez a fantasztikus Range Rover Discovery?

A tulajdonos szólt, hogy szeretne magának valami erős, megbízható lámpát. Mindenféle led lámpát szeretett volna.

Hosszan találgatás után kettő munkalámpa volt a befutó. Az egyik a 60 wattos led munkalámpa, a másik a 185 wattos, ami végül felszerelésre került. Egy pomázi szakember segédkezett az egyedi tartókonzolok elkészítésében. Ezt követően a lámpákat egyvillamosságban jártas szerelő beszerelte és már működik is.

Összesen 370 watt, 24.000 lumen fényerő ár a boldog tulajdonos rendelkezésére.  Ami valljuk be, több mint elég.