Jeep Wranglerre led fényhíd az A oszlopra erősítve

Jeep Wranglerre led fényhíd az A oszlopra erősítve Magyarországon egyre gyakoribbak a Jeep-nek a Wrangler típusa. Aki névről nem tudja, hogy ez az autó, hogy néz ki, annak csak egy képet kell mutatni, és azonnal…

Jeep Wranglerre led fényhíd az A oszlopra erősítve

Magyarországon egyre gyakoribbak a Jeep-nek a Wrangler típusa. Aki névről nem tudja, hogy ez az autó, hogy néz ki, annak csak egy képet kell mutatni, és azonnal tudja, hogy ez egy Jeep. Olyan ez mint a Mercedesnél a G osztály. Több évtizede tökéletes, persze mindig kap egy kis ráncfelvarrást, de a forma ugyanaz marad. Tökéletesnél is jobb terep tulajdonságokkal rendelkezik, főleg a rövidebb kivitel. Ez egy igazi macsó terepjáró. Nem egy olyan lágyan rugózó kényelmes autó, mint egy ML Mercedes, de nem is arra van. Így hát egyértelmű, hogy egy egész iparág szakosodott ezeknek az autóknak a tuningolására. Mindent, de tényleg az ég egy adta világon mindent lehet rajta változtatni. Miért pont a kiegészítő led lámpák maradnánk ki. A világon a legtöbbet eladott led fényhidak és led munkalámpák többségét szinte biztos, hogy Jeep Wranglerekre szerelték.

Milyen led fényhidat lehet az autóra szerelni?

Szinte bármilyét, de ebben a posztban most egy sima egyszerű fényhidat mutatunk be. Ha már komoly férfi autóról beszélünk, akkor komoly led fényhíd is kell rá. A legnagyobb és a legjobb. 288 wattos ívelt led fényhíd, vagy a 300 wattos 6D lencsés led fényhíd tökéletesen alkalmas a kocsira. 50″-52″-os lámpák elférnek az autón gond nélkül, és még jól is néz ki. SŐT! Igy néz ki igazán jól ez az autó.

Led fényhíd szerelék Jeep Wranglerhez (A oszlopra)

Ha szeretnéd te is felszerelni Jeepedet a lehető legmodernebb led fényhiddal akkor két dolgot kell beraknod a kosaradba. Az egyik egy 300 wattos led fényhíd, a másik a szerelék, amivel az “A” oszlophoz lehet erősíteni a fényhidat.

Kapcsolódó bejegyzések

termékek összehasonlitása