Monsterled szerelékek led fényhidakhoz és led munkalámpákhoz

Monsterled szerelékek led fényhídhoz és led munkalámpához Sokan szokták kérdezni, hogy hogyan lehet felszerelni a led fényhidakat anélkül, hogy a járművet megbontanánk, vagy a karosszériát megfúrnánk. Erre több kiváló megoldást tudunk kínálni. Első körben meg…

Monsterled szerelékek led fényhídhoz és led munkalámpához

Sokan szokták kérdezni, hogy hogyan lehet felszerelni a led fényhidakat anélkül, hogy a járművet megbontanánk, vagy a karosszériát megfúrnánk.

Erre több kiváló megoldást tudunk kínálni. Első körben meg kell vizsgálnunk, hogy milyen lehetőségeink vannak a felrögzítésre, másodszorra pedig át kell gondolnunk, hogy milyen célra szeretnénk használni.

Kivételesen kezdjük a második ponttal.

Vizsgáljuk meg, hogy milyen célra szeretnénk használni a lámpát. Itt leginkább azt kell végig gondolnunk, hogy állandó jelleggel van szükségünk a lámpára, vagy pedig időszakosan.

Amennyiben csak időszakosan akarjuk a lámpát használni, akkor a mágneses szerelékre van szükségünk. Ezzel nem csak led fényhidakat, de a led munkalámpákat is fel tudjuk könnyedén rögzíteni az autóra.

A négy erős mágneses talpnak köszönhetően a lámpát stabilan tartja a helyén akár menet közben is.

Amennyiben állandó jelleggel szeretnénk a lámpát használni, akkor kell megvizsgálni, hogy milyen lehetőségeink vannak a felszerelésre.

Nyert ügyünk van, ha van gallytörő rácsunk, vagy bukókeretünk. Mivel ezek az esetek 99,9%-ban szabványmértűek ezért biztosan tudunk megfelelő átmérőjű csővázszereléket adni.

A dolgunk csupán annyi, hogy kiválasztjuk a megfelelő méretet, majd hozzá rögzítjük a Monsterled fényhidat, vagy munkalámpát.

Ha nincs se gallytörő rácsunk, sem bukókeretünk, akkor sem kell elkeseredni. A rendszámtáblatartó szerelékkel könnyedén felszerelhető egy kisebb led fényhíd, vagy akár kettő munkaláma is. A szerelék hatalmas előnye, hogy az EU-ban szabványos rendszámtáblákra van méretezve. Ennek köszönhetően minden autótípusra egyszerűen felszerelhető. Egy későbbi posztunkban majd részletesebben fogunk foglalkozni a rendszámtábla szerelékkel.

 

Kapcsolódó bejegyzések

termékek összehasonlitása