Led fényhidak és led munkalámpák előnyei – Monsterled.hu

Led fényhidak és led munkalámpák előnyei Manapság egyre elterjedtebb a gépjármű világításban a LED. Nem csak a kiegészítő világítások, hanem a hagyományos fényszórók között is hatalmas a led technológia térhódítása. Összeszedtük, hogy milyen előnyökkel jár a…

Led fényhidak és led munkalámpák előnyei

Manapság egyre elterjedtebb a gépjármű világításban a LED. Nem csak a kiegészítő világítások, hanem a hagyományos fényszórók között is hatalmas a led technológia térhódítása. Összeszedtük, hogy milyen előnyökkel jár a ledesítés.

Energiahatékonyság: A LED-ek legnagyobb előnye, hogy sokkal jobb energiahatékonysággal bírnak a többi fényforráshoz képest. Ennek az egyik kézzelfogható előnye, hogy kevesebbet fogyaszt a gépjárművünk. Ez azért fontos szempont, mert az elektromos autók elterjedésével egyre fontosabb az alacsonyabb fogyasztás, hiszen ezzel lehet a hatótávot a legjobban növelni. Végül, de nem utoljára a környezetre gyakorolt káros hatást, vagyis a CO2 kibocsátást is csökkenteni lehet led világítás használatával.

Biztonságos: Az erős fénynek, valamint a jobb megvilágításnak köszönhetően gyorsabban lehet érzékelni a környezeti változásokat az úttesten ezáltal nagyobb biztonsággal lehet közlekedni. Nem csak a közlekedés, de a munkavégzés is lényegesen biztonságosabb led világítás mellet, hiszen sokkal nagyobb fényt ad, mint a hagyományos halogén izzók.

Hosszú élettartam: A Monsterled ledes termékek élettartama 50.000 üzemórára kalibrált, ami a legtöbb esetben a gépjármű teljes élethosszáig kitart. A led fényhidat, vagy led munkalámpát nem kell karbantartani, nem kell izzót (ezesetben diódát) cserélni. A speciális hőelvezetésnek köszönhetően a hosszú élettartam garantált.

Kíméli a szemünket: Mind a munkavégzés, mind pedig a vezetés közben a kellemesen erős led világításnak köszönhetően a szemünk sokkal kevésbé fárad el.

Miért érdemes a Monsterled termékeit választani?

A Monsterled termékei az előbb felsorolt tulajdonságok mindegyikét magukban hordozzák, és hogy ennek súlyt is adjunk 5 év garanciát vállalunk minden egyes led fényhidunkra és led munkalámpánkra. A garancián felül természetesen 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is biztosítunk, ami a törvényben meghatározott időnek a duplája, hiszen biztosak vagyunk abban, hogy termékeink a legmagasabb igényeknek is megfelelnek.

 

Kapcsolódó bejegyzések

termékek összehasonlitása