Ti küldtétek!

Szúrófényű LED munkalámpa Hyundaira. Legelőször is szeretnénk megköszönni Attilának a remek képeket, amik magukért beszélnek. A választás négy darab 25 wattos szúrófényű LED munkalámpára esett. Ez a lámpa már többször bizonyított, és annak ellenére, hogy…

Szúrófényű LED munkalámpa Hyundaira.

Legelőször is szeretnénk megköszönni Attilának a remek képeket, amik magukért beszélnek.

A választás négy darab 25 wattos szúrófényű LED munkalámpára esett. Ez a lámpa már többször bizonyított, és annak ellenére, hogy csupán 25 watt lényegesen messzebbre világít, mint sok másik, akár ennél erősebb lámpa. Ez köszönhető a valódi CREE chipeknek, illetve a chip körül található foncsornak is.

Ahogy a képek bizonyítják a beszerelés eléggé időigényes volt, de az eredmény magáért beszél. Minden pontosan passzól, szépen a helyére van illesztve. Elmondhatjuk, hogy Attila nagyon precízen szerelte be, öröm az ilyet látni.

Szerencsére a ködlámpa helyére pontosan illeszkedett kettő lámpa, így csak a másik kettőnek a helyét kellett kiválasztani.

Milyen távolságot képes bevilágítani?

Egy kép többet mondd ezer szónál, éppen ezért érdemes megnézni, hogy milyet világítanak a Monsterled lámpái. Az autóban alapból sem gyári izzó van, hanem Osram H4 Nightbreaker Unlimited Laser, ami messze nem egy belépőszint a gépjárművilágításban.

Ennek ellenére tökéletesen látszik, hogy a távolsági fényszórót is képes túlvilágítani.

Amennyiben Te is szeretnéd autódat kiegészítő LED világítással ellátni ne habozz. Vedd fel velünk a kapcsoltot, online, vagy gyere be budapesti bemutatótermünkbe, ahol kollégáink örömmel segítenek a választásban.

Kapcsolódó bejegyzések

termékek összehasonlitása