G Mercedesen Monsterled fényhíd

G Mercedesen Monsterled fényhíd Minőségi választás a valaha készült egyik legjobb terepjáróra. Ha Te is egy minőségi a másokénál jobb fényhidat szeretnél akkor nagyszerű választás lehet a 6D lencsés led fényhíd. A minőségi CREE led chipeknek…

G Mercedesen Monsterled fényhíd

Minőségi választás a valaha készült egyik legjobb terepjáróra. Ha Te is egy minőségi a másokénál jobb fényhidat szeretnél akkor nagyszerű választás lehet a 6D lencsés led fényhíd. A minőségi CREE led chipeknek a strapabíró váznak köszönhetően a legkeményebb terepeken is helyt áll. Nem csak off-road, hanem vadász célokra is előszeretettel használják lámpáinkat, hiszen nappali világosságot teremtünk az éjszakában.

A választható legszélesebb és legerősebb fényhíd

A 288 wattos 6D lencsés led fényhíd, a Monsterled kínálatában a legerősebb és legszélesebb fényhíd. Ez a típus csak kevés személyautóra/terepjáróra szerelhető fel, hiszen a 1310 mm-es szélessége igencsak nagy. Elsősorban kamionokra, munkagépekre szerelik, de előszeretettel szokták Jeep Wranglerekre, illetve más amerikai terepjárókra, pickupokra szerelni. A G Mercedes kivétel. Ahogy a képen is látszik, tökéletesen áll rajta a fényhíd.

Kapcsolódó bejegyzések

termékek összehasonlitása