Egy újabb Peugeot rendszámtábla világítás csere

Kezdőlap / Tippek / Egy újabb Peugeot rendszámtábla világítás csere

Egy újabb Peugeot rendszámtábla világítás csere

Peugeot 207 LED rendszámtábla világítás csere Egyik partnerünk havonta több tucat Peugeot és Citroen gépjárművet ad el. Lassan két évtizede foglalkozik ezzel a két márkával. A Monsterled termékeivel már régebb óta megismerkedett, de csak most…

Peugeot 207 LED rendszámtábla világítás csere

Egyik partnerünk havonta több tucat Peugeot és Citroen gépjárművet ad el. Lassan két évtizede foglalkozik ezzel a két márkával. A Monsterled termékeivel már régebb óta megismerkedett, de csak most kínálta először vásárlóinak. Ez azért volt érdekes, mert a lámpák átvételét követő 10 percben, már igény is volt a rendszámtábla világítás cserére.

Egy olyan ügyfél érkezett, aki a hagyományos izzót egyszer már cserélte szofita led-re, de az nem volt megfelelően erős, ezért a visszatette a hagyományos izzót. Amikor meglátta, hogy kapható a Monsterled teljes LED rendszámtábla világtás, egyből szerette volna kipróbálni.

A lámpa ki és beszerelése összesen 3-4 percet vett igénybe. A képek magukért beszélnek.

Ha szeretnél magadnak egy ilye lámpát, akkor kattint a szöveg alatti gombra, és már tudod is rendelni. Vagy látogass el valamelyik bemutatótermünkbe.

Kapcsolódó bejegyzések

termékek összehasonlitása